Kotimaisen Trials Fusion -pelin testiversio ennakkotilaajille tänään


Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien julkaisija, Ubisoft tuo kotimaisen RedLynx-studion Trials Fusion -pelin ennakkotilaajille mahdollisuuden osallistua pc-version suljettuun betatestaukseen. Tarjous koskee Ubisoftin Uplay-palvelusta tai muista vastaavista palveluista pelinsä digiversion tilanneita pelaajia. Betatestaus käynnistyy tänään. Trials Fusion julkaistaan Windows-tietokoneille 24. huhtikuuta ja peli on ennakkotilattavissa useista pelikaupoista.
Pelin betatestaus sisältää ensimmäisessä vaiheessaan 14 eri rataa sekä kaksi eri taitopeliä. Mukana ovat myös kansainväliset pistetilastot sekä erikoishaasteet. Betatesti laajenee kuluvien viikkojen aikoina myös pelin muille osa-alueille.
Trials Fusion on odotettua jatkoa äärimmäisen suositulle Trials Evolution -pelille. Sitä tekevät kotimaisen RedLynx-studion kanssa yhteistyössä Ubisoftin Shanghain ja Kievin studiot. Näiden studioiden luoma Trials Fusion tuo pelaajilleen valtavan määrän erilaisia esteitä ja haasteita pelaajien kisatessa kelloa vastaan. Samalla pelaajat yrittävät rikkoa aikaennätyksiä, jotka vertautuvat alati päivittyviin maailmanlaajuisiin ennätystuloksiin.
Trials Fusion perustuu samaan äärimmäisen koukuttavaan fysiikkavetoiseen pelattavuuteen kuin edeltäjänsä, mutta lisäten mukaan uusia ominaisuuksia, kuten täysin uuden FMX-temppujärjestelmän. Pelaajat voivat myös luoda ratoja pelin omassa muokkaustilassa. Ratoja luodessa vain tekijän mielikuvitus ja taidot rajoittavat erilaisia mahdollisuuksia. Ratoja voidaan myös helposti jakaa omille kavereille ja Trials Fusionin pelaajayhteisölle.
Riippumatta siitä pelaako peliä yksin, kavereita vastaan tai maailmanlaajuisissa turnauksissa, kisailu on loppumatonta. Koukuttavuutensa ansiosta kisailu ei koskaan jää vain yhteen ajoon.
Trials Fusion ilmestyy sekä Xbox 360-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille 16. huhtikuuta että Windows-tietokoneille 24. huhtikuuta. Pelin ikäraja on PEGI12.
Trials Fusion on ennakkotilattavissa Uplay-palvelusta näistä linkeistä:
Deluxe Edition
Standard Edition


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.