Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista urheilijoista on saatu mukaan uuteen EA SPORTS™ UFC® 2 -peliin.
Electronic Arts Inc. (EA) julkisti Mike Tysonin tekevän MMA-debyyttinsä avattavana kamppailijana heti kun peli julkaistaan 17. maaliskuuta 2016. EA SPORTS UFC 2 -pelin ennakkotilaavat fanit saavat Tyson-hahmon käyttöönsä heti julkaisussa ja kaikki pelaajat saavat hahmon avattua pelaamalla peliä ja pääsemällä uramoodin Hall of Fameen. Tällä nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestarilla on enemmän lyöntivoimaa kuin kenelläkään muulla pelissä olevalla kamppailijalla ja hänellä voi pelata kahdessa eri painoluokassa: kevyt raskassarja ja raskassarja.
Alla EA SPORTS™ UFC® 2 -pelin uusi Mike Tyson julkistusvideo.

– Kun mietit kaikkien aikojen kovimpia kamppailijoita, on Mike Tyson eittämättä yksi heistä – ja ehkä jopa listan kärjessä. On hauska miettiä, että jos MMA olisi ollut aikoinaan yhtä suosittu mitä se on nykyisin, olisimme voineet nähdä Tysonin astelevan oikeasti Octagon®-kehään, kertoo luova johtaja Brian Hayes.
– Tämä on yksi niistä upeista ‘mitä jos’ -ajatuksista, joita saimme kehittäessämme EA SPORTS UFC 2 -peliä, Hayes jatkaa.
Peliin on tulossa Tysonista kaksi eri versiota: ”Iron” Mike Tyson pohjautuu hänen nousustaan suosion huipulle ja olemalla voittamaton 80-luvulla; “Legacy” Mike Tyson on puolestaan kehitetty uran loppupuoli pääosassa. EA SPORTS UFC 2 –pelin Standard-version ennakkotilaavat fanit saavat ensimmäisen päivän pääsyn “Iron” Mike Tyson -hahmoon. Deluxe Editionin ennakkotilaajat saavat puolestaan pääsyn sekä “Iron” Mike että “Legacy” Mike Tyson -hahmoihin. Molemmat versiot ovat avattavissa myös pelaamalla.
– Suurena fanina olen erittäin otettu päästessäni mukaan EA SPORTS -peliin ja voidessani tutkia MMA-maailmaa, Mike Tyson kertoo.
– Seuraan UFC:tä hyvin tarkkaan ja on todella mahtavaa nähdä miten pärjään pelihahmona näitä upeita MMA-urheilijoita vastaan, Tyson hehkuttaa.
EA SPORTS UFC 2 vie EA:n tiedotteen mukaan sarjan hahmonäköisyyden ja animaatiot aivan uudelle tasolle ja esittelee täysin uuden Knockout Physics System -järjestelmän sekä autenttiset peliominaisuudet. Se tarjoaa myös kaikkien aikojen laajimman rosterin oikean maailman kamppailijoita MMA-pelissä, jotka astuvat Octagoniin Xbox One ja PlayStation®4 -konsoleilla. Lisätietoa pelistä ja sen ominaisuuksista löydät pelin verkkosivuilta.
Octagon-kamppailuja innolla odottavat fanit voivat ennakkotilata EA SPORTS UFC 2 -pelin jolloin he saavat ensimmäisen päivän pääsyn kolmeen legendaariseen kamppailijaan: UFC Hall of Famer ja kolminkertainen Pancrase kuningas Bas Rutten; japanilainen MMA-legenda ”The Gracie Hunter” Kazushi Sakuraba; ja Mike Tyson.* Pelin Deluxe Editionin mukana tulee myös jopa 60 $ arvosta UFC Ultimate Team™ Premium Packs** -paketteja. Lisätietoa ennakkotilauksesta löydät osoitteesta http://easports.com/UFC/buy.
EA SPORTS UFC 2 -peliä kehitetään EA Canadan studiolla Burnabyssä. Peli julkaistaan Suomessa 17. maaliskuuta 2016 Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille. EA Access*** jäsenet pääsevät pelaamaan täyttä peliä ennen sen julkaisua rajoitetun ajan ja saavat myös 10% alennusta pelin digitaalisesta versiosta Xbox Onelle. Fanien kannattaa pitää silmällä pelin websivua, sekä EA SPORTS UFC Facebook ja Twitter -sivuja pysyäkseen ajan tasalla tuoreimmista uutisista.
* Internetyhteys ja EA-tili tarvitaan. Pelaajan tulee olla yli 15-vuotias luodakseen tilin. Tarjoukseen sisältyy rajoituksia.
**Lisäarvo laskettu UFC Ultimate Team -paketin hinnan (2,00 $) perusteella pelin julkaisuhetkellä. Hinnat saattavat muuttua. Tarjouksella on rajoituksia.
***Ehdot ja rajoitukset mahdollisia.