[jwplayer]http://youtu.be/0-Imb_hTVmw[/jwplayer]
Electronic Arts julkisti E3-pelimessuilla Criterion Gamesin uudistavan kaikkien aikojen suosituimman ja parhaiten myyneen Need For Speed -pelin: Need for Speed™ Most Wantedin. Täysin uudelleen suunniteltu peli tarjoaa pelaajille avoimen maailman täynnä toimintaa. Pelaajat voivat ajaa minne tahansa, löytää piilopaikkoja, haastaa ystäviään ja kilpakumppaneitaan tai vain hengata ja ajaa karkuun poliiseja. Kaikki mitä he tekevät vaikuttaa tavoitteeseen – ykköseksi nousuun omalla Most Wanted listalla. Need for Speed Most Wanted julkaistaan Suomessa 1.11.2012. Pelistä tulee perusversion lisäksi saataville rajoitetun painoksen Limited Edition, joka sisältää muun muassa kaksi uutta ajoneuvoa: Maserati GranTurismo MC Stradale ja Porsche 911 Carrera S.
Need for Speed Most Wanted -maailmassa on vain yksi sääntö: kilpa-ajoa ilman sääntöjä. Jokaisella kisalla on alku ja loppu – mutta se miten maaliin pääsee on itsestä kiinni. Most Wanted -kuskiksi ei pääse vain voittamalla kisoja. Pelaajat ansaitsevat kaikista teoistaan Speed Pointseja, jotka nostavat heitä Most Wanted -listalla. Autolog 2.0 nostaa intensiivisen kilpailun keskeiseksi osaksi pelikokemusta – aina on jotain tekemistä, joku jonka voi haastaa.
Need for Speed Most Wanted julkaistaan Suomessa 1.11.2012 Xbox 360®, PlayStation®3, PlayStation®Vita, PC, iOS ja Android™ -alustoille. Lisätietoa Need for Speed -sarjasta löydät täältä.