SingStar SuomiHuiput on Suomessa suuren menestyksen saavuttaneen laulupelisarjan kuudes osa, jossa nähdään jälleen suomalaisten artistien menestyskappaleita. Pelissä on musiikkia moneen makuun, sillä valikoimasta löytyy niin rockia, poppia, kuin iskelmääkin.
SingStar SuomiHuiput -pelissä ovat mukana mm. Jukka Poika, Chisu, Juha Tapio ja tänä vuonna jättisuosioon noussut Jesse Kaikuranta. Kaikuranta on kommentoinut mukanaoloaan näin, ”Vie mut kotiin -kappaleen saama suosio on ollut huikeaa. Ihan mahtavaa, että ihmiset ovat ottaneet biisin näin omakseen. SingStarin myötä kappale jatkaa elämäänsä omalla tiellään ja kaikkien sitä laulavien omalla tunteella. En voi kuin ihmetellä ja iloita.”
SingStar-pelisarja on pysynyt ajan hengessä liittämällä mukaan tuoreita hittejä vanhempien kestosuosikkien oheen. Kattaus on kerrassaan maittava ja jokainen löytää varmasti suosikkinsa 30 kappaleen joukosta. Aivan kaikkia biisejä ei kuitenkaan lauleta suomeksi, sillä Diandran, HIMin ja Sunrise Avenuen kappaleet ovat englanninkielisiä.
Peliteknisesti uusin SingStar ei tarjoa minkäänlaisia muutoksia edellisiin. Laulujen sanat tavutetaan edelleen ja sävellajit havainnollistetaan eri korkeuksilla ruudussa näkyvinä viivoina. Kaikilta artisteilta on mukana tuttuun tyyliin myös biisin virallinen musiikkivideo. Chisun hiteistä päästään tällä kertaa nauttimaan kaksin kappalein.
SingStarin kenties hauskinta antia ovat laulamiset muiden kanssa, joten jos sinä ja/tai joku läheisistäsi pidätte tässä pelissä laulettavista kappaleista ja haluatte pitää hauskaa niiden parissa parissa, SingStar SuomiHuiput on oiva valinta pukinkonttiin tänä(kin) jouluna. Kannattaa myös muistaa että SingStore-verkkopalvelun valikoimissa on yli 2500 kappaletta laulettavaksi SingStarissa..
Kappalelista:
Anssi Kela – 1972
Antti Tuisku – Hyökyaalto
Apulanta – Zombeja
Arttu Wiskari – Tuntematon Potilas
Chisu – Sabotage
Chisu – Kohtalon Oma
Disco – Ketä Sinä Odotat
Diandra – Outta My Head
Erin – Vanha Sydän
HIM – Killing Loneliness
Jesse Kaikuranta – Vie Mut Kotiin
Jenni Vartiainen – Missä Muruseni On
Juha Tapio – Sitkeä Sydän
Johanna Kurkela – Sun Särkyä Anna Mä En
Jukka Poika – Älä Tyri Nyt
JVG feat. Raappana – Kran Turismo
Kaija Koo – Kaunis Rietas Onnellinen
Kuningasidea – Enemmän Duoo Ku Sooloo
Laura Närhi – Hetken Tie On Kevyt
Maija Vilkkumaa – Ei
Mamba – Valokuvia
Mikko Kuustonen – Enkelit Lentää Sun Uniin
Neljänsuora – Valtava Maailma
Pariisin Kevät – Kesäyö
PMMP – Heliumpallo
Sunrise Avenue – Hollywood Hills
Suvi Teräsniska – Pahalta Piilossa
Tehosekoitin – Kaikki Nuoret Tyypit
Tuure Kilpeläinen – Valon Pisaroita
Uusi Fantasia feat. Freeman – Liian Myöhään
Lajityyppi: Laulu
Ikäraja: 12
Julkaisuaika: 28.11.2012
Testialusta: PS3
Kehittäjä: London Studios
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Pelaajamäärä: 1-8
Muuta: 720p, Dolby Digital 5.1.