Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) on ilmoittanut, että PlayStation® on vuotuisen Movember-kampanjan virallinen kumppani. Kampanjan tarkoitus on marraskuun aikana edistää tietoisuutta eturauhassyövästä, kivessyövästä ja mielenterveydestä, sekä kerätä rahoitusta niiden tutkimukseen.
Vuotuinen Movember-kampanja rohkaisee miehiä ympäri maailmaa kasvattamaan viiksiä 30 päivän ajan rohkaistaakseen yhteisöään tukemaan sen tavoitteita. PlayStation on kehittänyt marraskuun ajaksi joukon aloitteita, jotta miespuoliset pelaajat (”Mo Bros”) rohkaistuisivat kasvattamaan kasvokarvoitusta ja jotta naispuoliset pelaajat (”Mo Sistas”) juhlistaisivat viiksiä.
Pelaajat kutsutaan kasvattamaan viiksiään muun muassa pelihahmo Galahadin johdolla. Galahad seikkailee pääosassa tulevassa PlayStation®4 (PS4™) -julkaisussa The Order: 1886™, ja marraskuun aikana hän kasvattaa takaisin tunnusomaiset viiksensä ensimmäistä kertaa ikinä, yhdessä faniensa kanssa. Galahadin Movember-tiimiin voi liittyä osoitteessa: movember.com.
Myös DualShock®4-ohjain ottaa osaa tämän vuoden Movemberiin, sillä sen valopalkkia varten on luotu rajoitetusti saatavilla oleva viiksitarra – ”The Mo Glow”. Tarran saa ostamalla DualShock 4 -ohjaimen Verkkokauppa.com-myymälästä. Jokaisesta myydystä DualShock 4 -ohjaimesta lahjoitetaan euro Movember-säätiölle.
PlayStationin ja Movemberin tukijoukkoihin liittyy myös tunnettu kuvittaja Tom Mac, joka on laatinut kokoelman rajoitetusti saatavilla olevia kuvituksia kaikkien aikojen rakastetuimmista PlayStation-hahmoista ottamassa osaa Movemberiin. Näitä ovat mm. LittleBigPlanet™-pelin Sackboy, Ellie (Mo Sista) The Last of Us™ -pelistä sekä Delsin InFamous™-pelistä. Kuvitukset paljastetaan Movemberin aikana PS Blogissa, jossa voi seurata myös muita Movember-aiheisia uutisia koko marraskuun ajan. Tunnelmaa kohottaa Movemberin erikoissoittolista, jolla esiintyvät eräät kaikkien aikojen suurimmista viiksekkäistä muusikoista. PS Blogi osoitteessa playstation.com ja Movember-soittolista Sony Entertainment Networkissa.
Lue lisää Movember-kampanjasta ja liity mukaan PlayStationin verkostoon osoitteessa: movember.com.