Sonic-siili viimeistelee juhlavuotensa hauskalla koko perheen ajopelillä

Sonic-siili (Sonic the Hedgehog) on legendaarinen SEGA-pelitalon maskotti ja pelihahmo, joka juhli viime vuonna 20-vuotista peliuraansa. Juhlavuoden päättymisen kunniaksi PAN Vision Finland Oy tuo syksyllä myyntiin vauhdikkaan Sonic-ajopelin.
Sonic & All-Stars Racing Transformed on uudenlainen ajopelikokemus, joka sisältää aimo joukon pelimaailman supertähtiä aina ikonisesta Sonic-hahmosta lukemattomiin muihin SEGA-pelien hahmoihin. Poikkeuksellisen pelistä tekee paitsi sen ase- ja lisävälinetarjonta, myös monipuolinen ajoneuvovalikoima. Sonic & All-Stars Racing Transformedissa kaahataan niin tiellä kuin vedessä ajaen sekä ilmassa lentäen.
Sonic & All-Stars Racing Transformed jatkaa parin vuoden takaisen Sonic & SEGA All-Star’s Racing -pelin hengessä, mutta edeltäjästään uusiutuen ja runsaasti lisäominaisuuksia tarjoten. Sonic-siilin ohella kisailussa mukana ovat muiden muassa ilkikurinen Dr. Eggman, söpö AiAi, sekä täysin uusina tulokkaina Golden Axe -pelin tarmokas Gilius Thunderhead ja Skies of Arcadia -pelistä tuttu nuori herra Vyse.
Sonic & All-Stars Racing Transformedin mielikuvitukselliset ja vauhdikkaat ajoradat ovat yhdistelmiä mukana olevien pelihahmojen omista pelimaailmoista ja näihin sovitetuista tapahtumapaikoista.
Käytössä olevaa ajokkia vaihdetaan niin sanotusti lennosta tarpeen mukaan. Kun vaikkapa Super Monkey Ballista tuttu Temple Trouble -rata hajoaa ajokin alta ja tilalle tulee virtaava joki, myös pelaajan ohjastama menopeli vaihtuu renkailla liikkuvasta kilpurista vedessä liikkuvaksi veneeksi. Vastaavasti huikeassa Panzer Dragoon -teemaisessa Dragon Canyon -kisassa lennetään muikeilla ilma-aluksilla esteitä ja muita haasteita väistellen.
Vauhdikkaan ajelun lisäksi mukana on hauska ja värikäs asevalikoima, joilla voi kiusata ja häiritä kilpakumppaneitaan monin eri tavoin. Peli myös palkitsee tyylikkäästä ja näyttävästä ajamisesta All-Star-lisävoimalla, jota voidaan käyttää suojautumiseen kisaajien kiusanteolta.
Perinteisen yksinpelimuodon lisäksi Sonic & All-Stars Racing Transformed sisältää myös hauskat verkossa pelattavat moninpelimuodot, joissa otetaan pelaajista mittaa lukuisissa erilaisissa pelitiloissa. Mukana on niin perinteistä nopeuskisaa kuin myös haastavat ja hauskat Battle Arena -pelimuodot erilaista kilpailua ja kiusantekoa kaipaaville.
Pelin ikärajaksi varmistunee PEGI 7+, joka vahvistetaan myöhemmin.
Sonic & All-Stars Racing Transformed julkaistaan Suomessa Xbox 360-, PlayStation 3-, PlayStation Vita- ja Nintendo 3DS -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille ensi syksyn aikana. Pelin tarkempi julkaisupäivä ja hinnat vahvistetaan myöhemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.