Street Fighter V on julkaistu – katso traileri

street-fighter-v-box
Tänään myyntiin tulleen Street Fighter V -tappelupelin uusi julkaisuvideo esittelee huippusuositun pelisarjan hahmoja ja pelin ominaisuuksia.
Hahmovalikoimassa nähdään sekä sarjan aiemmista osista tuttuja taistelijoita, että täysin uusia haastajia. Video esittelee myös erityisen V-mittarin, jota käytetään hahmokohtaisiin taitoihin, vastaiskuihin ja erikoistoimintoihin. Lisäksi trailerissa tuodaan esille pelin vahva mukanaolo e-urheilussa.

Vuonna 1987 pelihalleista alkunsa saanut Street Fighter -taistelupelisarja on alan elävä legenda. Street Fighter V -pelissä eri teemoin rakennetuilla taistelukentillä kohtaa kaksi erilaista Street Fighter -taistelijaa, joista jokaisella on omat vahvuutensa, taistelutyylinsä ja erikoisvoimansa. Jokaisella pelin kuudestatoista eri taistelijasta on oma historiansa, taustatarinaa henkivä pukeutumistyylinsä ja ainutlaatuiset maneerinsa.
Perinteisen kaksinpelin lisäksi luvassa on vahva panostus elektroniseen urheiluun. Street Fighter V tarjoaa verkkomoninpelin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa.
Street Fighter V julkaistiin PlayStation 4 -pelikonsolille ja PC-tietokoneille tänään 16. helmikuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 12.