Electronic Arts on julkaissut virallisen pelattavan demon odotetusta EA SPORTS UFC -kamppailupelistä. Demo on ladattavissa maailmanlaajuisesti Xbox Live® -palvelusta Xbox One -konsolille ja PSNSM -palvelusta PlayStation® 4 -konsolille. Demon myötä fanit ympäri maailman pääsevät kokemaan eeppistä kamppailua, joka valittiin vuoden 2013 parhaaksi kamppailuksi ja astumaan Octagoniin kevyen sarjan mestari Jon ”Bones” Jonesin kengissä tai tämän pahimpana vastustajana Alexander ”The Mauler” Gustafssonina. Muuta historiaa tässä virtuaalisessa uusintamatsissa ja työnnä nämä kaksi kamppailijaa voimiensä äärirajoille maksimissaan kolmen erän ajaksi – tai lopeta kamppailu ajoissa omalla TKO- tai luovutusvoitolla.
Demo tarjoaa pääsyn myös pelin täyteen tutorial-järjestelmään, jonka myötä pääset oppimaan lajin perusteet ja nyanssit ennen kuin peli julkaistaan ja joudut tositoimiin. EA SPORTS UFC tarjoaa valikoiman vinkkejä ja kikkoja, jotka opastavat perus MMA (Mixed Marial Arts) -liikkeisiin, varustaen sinut kaikella sillä, mitä sinun tulee tietää saadaksesi etulyöntiaseman kamppailussa. Lue lisää vinkeistä EA SPORTS UFC Tips and Tricks sivulla.
EA SPORTS IGNITE™ teknologian tehostamana, EA SPORTS UFC tuo Octagonin™ sisällä tapahtuvan toiminnan, tunteen ja intensiteetin eloon tavalla mikä ei ollut aikaisemmin mahdollista. EA SPORTS UFC julkaistaan PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille 18. kesäkuuta 2014.