Miten ihmeessä yksi sotapeli voi olla näin suosittu?

Call of Duty: Modern Warfare julkaistiin 25. lokakuuta ja sen myynti oli jo ensimmäisten kolmen päivän aikana aivan käsittämätön – yli 600 miljoonaa dollaria (noin 540 miljoonaa euroa)!

Modern Warfare nousi avausviikonloppunaan tämän vuoden myydyimmäksi premium-peliksi ja pelijulkaisija Activisionin kaikkien aikojen eniten myydyksi digitaaliseksi julkaisuksi. Peli rikkoi myös PlayStation 4 -pelikonsolin kolmen ensimmäisen päivän myyntiennätyksen. Verrattuna elokuvamaailmaan, Modern Warfaren ensimmäinen viikonloppu tuotti Activisionin mukaan yli tuplasti enemmän rahaa kuin syksyn supermenestyselokuvan Jokerin avausviikonloppu.

Modern Warfare teki myös uuden ennätyksen PlayStation Networkin suurimmasta ennakkotilausmäärästä ja kolmen ensimmäisen päivän digitaalisesta myynnistä. PC-puolellakin pelin julkaisutulot peittosivat kaikki aiemmat Call of Dutyt.

Miksi Call of Duty: Modern Warfare on sitten niin suosittu? Se selviää, kun luet Metropolista lähiaikoina julkaistavan pelin arvostelun!

Tässä maistiaisiksi pelin tyylikäs julkaisutraileri.

Call of Duty: Modern Warfaren myyntiluvut sisältävät fyysiset pelilevyt, digitaaliset lataukset sekä ladattavan lisäsisällön kolmen ensimmäisen päivän ajalta. Luvut perustuvat pelin toimitusraportteihin ja Activisionin arvioihin.