Remppa ja sisustuskohteena on 2016 valmistunut Helsingissä oleva rivitaloasunto, jossa on 6 huonetta ja keittiö. Asunnossa on neliöitä 130.

Kävin RTV Kalevankadulla hakemassa maalit ja valkkasin 4 erilaista tapettia. Hienostunutta tapettia olohuoneeseen, vähän rennompaa mutta seeesteistä makkariin, blingiä vierashuoneeseen ja harmoniaa ruokailutilaan. Suunnittelin huone kerrallaan oman värimaailman.

Jokaisessa huoneessa oli runsaasti kaappeja jo valmiiksi, jotka roudattiin yhteen huoneeseen ja tästä on tarkoitus tulla pukeutumishuone. Hyödyksi käyttäen kaikkea mahdollista, mitä jo olemassa olevista kaapeista ja sisustusta voidaan vaan käyttää.

Olen rakentanut aiemmin 2 pukeutumishuonetta ja tämä on minulle jotenkin tärkeä kohta sisustuksessa. No varmasti kenelle tahansa naiselle.

Talo on rakennettu 4 vuotta sitten, joten isompaa remppaa ei ole, mutta pinnat pitää saada uusiksi ja oman näköiseksi. Tein yläkertaan isomman olohuoneen purkamalla yhden makuuhuoneen kokonaan.

Yllätyksiltä ei ole myöskään vältytty. Koko ajan löytyy lisää remontoitavaa, mutta uskon kaiken tämän olevan sen arvoista kun projekti on valmis.

Olen myös aloittanut osissa tekemään muuton. Roudaan vaatteita ja koriste esineitä tänne joka päivä tänne tullessani ja pyrin purkamaan tavarat jo valmistuneisiin huoneisiin. Kuten aina, olen tähänkin kohteeseen tehnyt tiukan budjetin ja aikataulun.

Toivon että kaikki olisi valmista syyskuun lopussa.

Remppa siis edistyy nyt kovaa vauhtia.

Itse suunnittelen sisustuksen ja valitsen kaikki huonekalut ja esineet. Remonttimiehet hoitaa ammattitaitoisesti itse työn. Minä en lähtisi itse seiniä edes maalaamaan.

Lisää remontti ja sisustuskuulumisia tulossa pian.

Ensi viikolla päästää juoksemaan kaupoissa etsimässä huonekaluja, peilejä yms mitä tarvitaan.

Isompi olohuone remontoidaan lattiasta kattoon. Purettu huone toimi aiemmin lastenhuoneena. Nyt se otettiin osaksi isompaa tilaa eli jatkossa yläkerrassa on isompi olohuone. Tämä oli itseasiassa alkuperäinen arkkitehdin suunnitelma. Edelliset asukkaat ostivat asunnon rakennusvaiheessa ja teettivät vielä ylimääräisen makuuhuoneen. Nyt uusi olohuone saa uuden raikkaan ja hienostuneen värimaailman
Huoneen purun jälkeen lattia jouduttiin uusimaan.
Kaikki seinät tapetoidaan.