Tervetuloa seuraamaan mun elämää blogin muodossa.

Olen Niina Kuhta, 38-vuotias yrittäjänainen Helsingistä ja Miss Plus Size 2018. Olen myös saanut olla mukana erilaisissa TV-ohjelmissa.

Tavallaan elän koko ajan unelma elämääni. Pyrin joka päivä elämään hyvää ja nautinnollista elämää. Olen oppinut että onni on loppujen lopuksi niin pienistä jutuista kiinni. Tällä hetkellä käyn läpi isoja muutoksia kuten korona aikana yrittäminen, joka on samaan aikaan niin antoisaa ja raastavaa. Ostin myös asunnon jota remppaan innokkaasti.

Avaan teille ovet remonttipölyn keskelle. Remontti aloitettiin pari päivää sitten ja etenee vauhdilla. Remonttityöt kasvaa kasvamistaan. Koko ajan tulee uutta remontoitavaa. Itse sisustan ja suunnittelen huoneita mutta työt toteuttaa aina alan ammattilaiset. Mulla ei ole niin hyviä kädentaitoja että pensseli pysyisi kädessä.

Mun blogi ottaa kantaa aina asioihin minun maailmankuvani kautta.

Tervetuloa mun elämään!

Ig @niinakuhta