Aikuisviihdetähti Ron Jeremy, 67, sai kesäkuussa 2020 Los Angelesin oikeuslaitokselta syytteet neljän naisen seksuaalisesta pahoinpitelystä Länsi-Hollywoodissa. Nyt kymmenet naiset ovat tuoneet esiin väitteitään Jeremyn asiattomasta käytöksestä, kuten seksuaalisesta pahoinpitelystä ja raiskauksista.

Uhrien väitteistä selviää, että Jeremy olisi saanut tehdä väkivaltaa vuosikymmenien ajan ilman suurempia seuraamuksia. Ron Jeremy oli pitkään pornoteollisuuden tunnetuimpia nimiä ja hänellä on paljon vaikutusvaltaa alalla.

Jeremyn uhrit eivät aikaisemmin ole uskaltaneet tuoda väitteitään esiin, koska ovat pelänneet ettei heitä otettaisi tosissaan.

LA Times -uutissivusto kertoo muun muassa aikuisviihdenäyttelijä Lianne Youngista, joka joutui Jeremyn pahoinpitelemäksi aikuisviihdealan työntekijöiden halloween-juhlissa. Youngin mukaan Jeremy tunkeutui hänen sisäänsä, eivätkä muut huoneessa olleet ihmiset reagoineet tilanteeseen millään tavalla.

Vuosia myöhemmin Young yritti kertoa tapahtuneesta kollegoilleen, mutta nämä totesivat, että tuollainen nyt vain oli Jeremyn tapaista.

Artikkeli listaa useita muitakin tapauksia, joissa naiset kertovat Jeremyn käyttäneen seksuaalista väkivaltaa heihin. Tilanteet ovat tapahtuneet muun muassa juhlissa ja työpaikoilla.

Jeremy on tällä hetkellä pidätettynä 6,6 miljoonan dollarin takuita vastaan. Jos Jeremy todetaan syylliseksi, saattaa mies saada yhteensä 90 vuotta vankeutta.