Se on kohta veroilmoituksen jättöaika meillä ammatinharjoittajilla.
Mietin että mitä kirjoittaisin veroilmoitukseen. Kirjoittaisinko että maailman vanhimman ammatin harjoittaja – vai pistäisikö vain huora. Olen kyllä käyttänyt toimialan kohdalla konsulttia – en edes seksikonsulttia.
Jaa miksi? No eihän sellaista kannata laittaa. Tärkeintä on että maksaa veronsa, ja minä tyttö kyllä maksan.

Olen huomannut että virallisissa yhteyksissä tulee heti ongelmia jos puhuu suoraan. Kerran olin sairauslomaa hakemassa lääkäristä ja mähän saan korvausta kun yrittäjäeläketuloissa on työtuloksi vahvistettu tietty summa.
Kysyi ammattia ja sanoin huora. Lääkäri yskäisi. Siis ammatti? hän kysyi. Mä sanoin että olen huora, ilotyttö, oikeasti. Lääkäri oli ihan vaikeana ja kirjoitti lappuun seksuaaliterapeutti.
Ei vittu! Seksuaaliterapeutti! On tosi hauskaa. Sehän on sama kun Jari Sillanpää silloin kuningasvuonnaan kertoi olevansa homo niin kukaan ei sitä kirjoittanut – kukaan toimittaja. Suojeltiin. Minua suojellaan siis Kelalta tai miltä minua nyt sitten suojellaankin. Tämä ei ole eka kerta kun asioista ei saa puhua niiden oikeilla nimillä.
Verotukseni on mennyt aina hyvin. Olen perustellut asiallisesti sen mitä teen. Ja että palveluihini kuuluu laillista seksuaalista kanssakäymistä, joita varten tarvitsen joskus vuokrata hotellihuoneen, tarvitsen liukkaria, kumeja ja niin edelleen. Nämä kulut ovat kuitenkin ihan jonkinlaiset vuositasolla. Samoin matkat.
Arvatkaa? Koskaan ei ole ollut ongelmia. Verosetä (tai –täti) on aina hyväksynyt kortsukulut. No, eiväthän ne tietenkään siellä tuloslaskelmassa sellaisena näy. Vaan muina kuluina. Mutta niin se on että kun työnainen on palkkansa ansaitseva on sen myös saatava menonsa vähentää.
On tässä työssä jollain tavalla ihan hauskatkin puolensa. Kun haluan matkustaa ja mennä vaikka Lappiin, voin vuokrata mökin sieltä tai hotellihuoneen ja kaikki menee verotukseen. Totta kai teen duunia siellä, mutta voinhan mä vähän lomaillakin.
Olen harkinnut, koska tuloni kuitenkin jonkinlaiset ovat, auton ostamista, ettei tarvitse liikkua julkisilla. Joku sähäkkä Tesla olisi kiva, mutta ei ole varaa. Pitää tyytyä vissiin Audiin. Muistatteko Audimiehen? Mä olisin mieluusti Audinainen, mutta ei taida olla Audilla halua ottaa ilotyttöä keulakuvakseen.
Autokin sitten verotukseen vaan, nykyaikainen ajopäiväkirjasovellus siihen kylkeen ja huorausmatkat ja yksityismatkat erilleen. Kyllä yrittäjän elämä Suomessa on kuitenkin tosi jees. Nytkin tuli (luin Yrittäjien sivuilta) se ylimääräinen 5 prosentin tulonhankintavähennys.
-n-
PS. Tekeekö mieli irstailla ja pornoilla törkeän halvalla. Klikkaas tonne ja katso:

(Kuvituskuva ei liity juttuun)
Ilotyttö paljastaa:
Asiakkaaksi tuli Oulussa Sipilän näköinen mies
Putous-hemmo tuli panoille
Mieshuorille on nyt tilausta – näin paljon he tienaavat
Suomen naiset, näin teette miehenne onnellisiksi
Voisinko olla yhden miehen horo?
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä