juha_sipila_wikipedia-18-4-2015
Hei vaan kikkelikallet taas!
Suomessa ei varmaan koskaan ole ollut niin epäsuosittua hallitusta kuin nyt on. Tämä pääministerimme Juha Sipilä on onnistunut tekemään itsestään suoranaisen antisankarin.
Ymmärrän, että vaikeita aikoja eletään. Pakko on leikata monesta. Ja kun halutaan isosti säästää, pitää ottaa isolta joukolta. Ei se riitä että vähäiseltä määrältä upporikkaita otettaisiin enemmän. Tämä on ihan perusmatikkaa.
Mutta kun säästetään ja riisutaan, niin silloin pitäisi kyllä ihan oikeasti nähdä realiteetit. Mikä siinä on niin kamalan vaikeaa?
Terveys esimerkiksi on ihmisen perusfunktio. Samoin meidän tulee olla varmoja siitä että saamme arvoisemme vanhuuden. Nämä asiat ovat menossa vauhdilla roskakoppaan. Vaikka säästökohteita varmasti löytyisi muualtakin. Korkeakulttuuri, maahanmuuton kustannukset, monet hallinnolliset sääntö-Suomen seikat, joihin menee turhaan rahaa, turhat pomot…
Haluankin kirjoittaa tässä avoimesti Juha Sipilälle, jolta on ilmeisesti pahasti fokus kadonnut. Tule vastaanotolleni niin tarjoan ilmaisen hierontakierroksen sinulle, arvon pääministeri. Hierotaan hartiasi ja muut jäykkyydet pois, koska onhan ilmeistä ettei päässäsi veri kierrä, kun tällaisia päätöksiä menet tekemään.
Tiedän että olet perheellinen ja uskovainen mies, niin mitään seksipalveluja en sinulle ole tarjoamassa. Haluaisin kuitenkin hieman hieraista ja takoa päähäsi järkeä: vanhuksista ja vaikkapa turvallisuusasioista, kuten poliisista, ei pidä säästää.
Myös muut ministerit suostun hieromaan ilmaiseksi, jos siinä samalla voin heille kertoa, mitä mieltä olen maan asioista.
Tiedän ettei politiikka ole yksinkertaista, mutta sitten taas toisaalta: se on ihan hemmetin yksinkertaista. Jos tahtoa vain on, niin asioita saadaan aikaan.
Vääristä asioista säästäminen on kuin lykkisi löysällä lörtsyyn. Ei siitä hyvää seuraa.
-n-
Kuva: Wikipedia
Ilotyttö paljastaa:
Tämä poliitikko oli peto sängyssä