Terve!
Tuli sitten lomailtua pari viikkoa Thaimaan auringon alla. Ihanaa oli. Kyllä se porukka siellä tietää että onni ja autuus ei ole vain rahasta kiinni, se on kiinni asenteesta.
Rahaa kuitenkin tarvitaan. Erään tutun kautta tutustuin paikalliseen ammatinharjoittajaan, eli huoraan, ja hän kertoi ettei elämä todellakaan ole ruusuilla tanssimista, jos meinaa elantonsa saada – edes sen vähäisen.
Thai-tyttö kuulemma pyrkii tähän: saamaan koko viikon, tai kahden viikon seuralaisuuden. Se takaa hyvät ja säännölliset tulot – ja eihän sitä tiedä että vaikka naimisiin pääsisi. Jos sattuu kunnon aikamiespoika uimaan haaviin. Suomalaismiehet kuitenkin haluavat vaihtaa eukkoa joka ilta, tai joka toinen ilta, ja se on tietenkin thaimaalaiselle huoralle huono asia. Taas pitää lähteä hakemaan uutta kumppania.
Thai-hupakko kertoi minulle, ettei työstä voi olla pois, tai elinkeino lakkaa. He elättävät myös perhettään, vanhoja vanhempiaan. Kuukautiset kerran kuussa tai raskaus, ne ovat kamalia aikoja, kun ei voi tehdä hommiaan.
Sekin kirpaisi mieltä, kun kuulin, että hänellä oli ollut jokin virtsaputkentulehdus tai vastaava, mutta oli vain särkylääkkeiden voimalla pitänyt tehdä töitä. Surullista. Onneksi meillä Suomessa, meillä suomalaisilla ammatinharjoittajilla, jotka hoidamme asiamme, on mahdollisuus sairastaa.
Kyllä loma avasi taas silmät. Ja te asiakkaat, kullannupelot, tekin voitte olla hyvillä mielin siitä, että kun käytätte suomalaisen, terveen ja järkevän naisen palveluja, niin kaikki sujuu hyvin.
Kuulin lomalla huomioita myös Espanjan huoratilanteesta. Espanjassahan nuorisotyöttömyys on aika huikeaa.
No, eihän se oikeasti näin mene. Neitokaiset tekevät pimeänä huoran hommia ja käyttävät sossun tukia. Kuten sanoin aiemmin, minä maksan yrittäjäeläkettä ja veroni, enkä ikinä ole ollut sossun asiakas.
Sitten vielä yksi tärkeä asia: Joko SINÄ MUSSUKKANI kävit Suomen ehdottomasti halvimmassa (ja rajuimmassa) seksikaupassa tilaamassa? Nyt ei ole kuulkaa pornoilu, irstailu ja rietastelu enää rahasta kiinni. Klikkaa:

–n–
(Kuvituskuva ei liity kirjoitukseen)
Ilotyttö paljastaa:
Erikoisimmat panot pitkiin aikoihin
Asiakas rakastui minuun – tämän kaiken hän olisi tarjonnut
Järkytyin seksikaupassa – vain kärpäset puuttuivat
Sexpo-säätiön työntekijöille potkut, kiitos!
Kun tulet asiakkaaksi, älä missään nimessä tee näin
Mitä mieltä olet ulkonäöstäni?
Pappi tuli asiakkaaksi – sitten homma meni todella oudoksi
Näin rankasti jotkut ilotytöt huijaavat
5 ohjetta loistoseksiin
Elämäni järkyttävin asiakaskokemus
Minkä ikäisille ilotytöille on eniten kysyntää? Vastaus yllättää
Kun horo menee lääkäriin, niin lääkäri punastuu
Asiakkaaksi tuli Oulussa Sipilän näköinen mies
Putous-hemmo tuli panoille
Mieshuorille on nyt tilausta – näin paljon he tienaavat
Suomen naiset, näin teette miehenne onnellisiksi
Voisinko olla yhden miehen horo?
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä