Mieshuorilla olisi nyt tilausta. Miksi heitä on niin vähän? Nyt jos joku mies lukee tämän ja heppi värähtää, niin siitä vaan alalle.
Jatkuvasti saan omaan sähköpostiini kyselyjä naisilta siitä, että mistä he saisivat maksullista miestä. Kaikenikäiset naiset kyselevät, nuoret ja kypsemmät.
Jos siis olet salskea nuori mies, sinulla on kestävä kanki ja kohtuullisen kokoinen, niin siitä vain alalle.
Mieshuoran pitää vaan sitten osata ottaa naisasiakkaansa ihan erityisen hellävaraisesti huomioon. Ei riitä että käy nussuttelemassa silloin tällöin. Pitää leikkiä rakastajaa. Oltava miesystäväainesta. Pitää viedä syömään, pitää treffailla, sitten kaikki lopulta päättyy sänkyyn.

Mieshorot hankkivat hyvin, koska naiset ostavat kokonaispaketteja, eivät pelkkiä panoja. Nämä gigolot voivat todella tehdä ammatissaan taidetta. Näyttelemisen lahjojakin tarvitaan, sillä eiväthän kaikki naiset mitään ruusuja ole. Mutta eivät ole miehetkään, joita taas minä palvelen.
Tunnen erään mieshuoran, joka kertoo laskuttavansa keikasta 500 euroa. Siinä mennään ensin syömään, nainen maksaa. Sitten istutaan drinkillä ja jutellaan. Lopulta mennään vällyjen väliin. Mies saa hyvät ruoat ja juomat ja tuollainen viiden kuuden tunnin turnaus päättyy sitten panoihin. Aika moni mies voisi jopa maksaa moisesta lystistä, jos nainen olisi kiihottava pakkaus.
Ja voin kertoa, heitäkin mahtuu mukaan. Tuntemani mieshuora on kertonut, että nelikymppiset rikkaat naiset huolehtivat itsestään ja ovat kauniita. Miehet ovat pitkillä työmatkoilla ja naiset haluavat hurvitella turvallisesti. Silloin mieshuora astuu kuvioihin mukaan.
Mukavaa talven jatkoa pukkipetterit,
-n-

(Kuvituskuva ei liity juttuun)
Ilotyttö paljastaa:
Suomen naiset, näin teette miehenne onnellisiksi
Voisinko olla yhden miehen horo?
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä