Moi munamankelit!
Multa on usein kysytty kaikenlaisia seksivinkkejä. No, en voi valitettavasti olla kovinkaan ihmeissäni tästä. Olenhan mä seksin ammattilainen. Omaa seksielämää tässä ei kyllä kamalasti ole, työn lisäksi, mutta onhan sitä toki ollut. Ja kun tässä seksiä tekee työkseen, tietää kaikenlaisia kikkoja, ja kuulee, vaikka niitä ei työelämässä voisi kokeillakaan.
Ei muuta kuin niitä jakamaan siis – teille.

Suuseksi puhuttaa. Suurin osa asiakkaistani käy luonani, koska oma muide ei ota poskeen. Tämä seuraava top-3-vinkistöni ei valitettavasti auta heidän asiaansa. Sen sijaan se tuo virkistystä niille, joilla tämä suuseksielämä on kunnossa. Lisävinkkejä siis heille.
Näin teet miehesi suuseksikokemuksesta taivaallisen.
1. Kun rupeat ottamaan suihin, teekin aluksi niin, että valelet ukkosi munan hunajalla. Se on tarpeeksi tahmeaa. Joku siirappi käy myös. Ei kermavaahtoa, se on liian helppo juttu. Ukkosi rakastaa sitä että varovasti nuolet munan puhtaaksi tuosta hunaja/siirappi-osastosta. Ole hellä, ole pitkämielinen, ole kärsivällinen. Miehesi nauttii.
2. Oletko kokeillut suikkaria niin että suussasi on jotain nestettä? Hauska tunne molemmin puolin mutta varsinkin mies tykkää. Voit kokeilla vaikka lämmintä vettä. Entäs jos suussasi olisikin sirisevää vissyä?
3. Tämä on paras. Laita suuhusi eukalyptus-pastilli. Sitten alat imeä miehesi kalua. Hän nauttii suunnattomasti tästä kirpeyden ja viileyden tunteesta.
Mukavia imeskelyhetkiä, käväiskääpä tuolla, Suomen pornoimmassa ja halvimmassa kaupassa!

-n-
(Kuvituskuva ei liity juttuun)
Ilotyttö paljastaa:
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä