Olenko kertonut papista joka on käynyt luonani panoilla silloin tällöin? Olen saattanut, mutta nyt asiassa on ilmennyt hyvin erikoinen piirre.
Tämä paneskeleva pappi yrittää käännyttää minua. Voitteko helvetti kuvitella? Mies huoraa ja panojen päätteeksi kertoo kuinka minun pitäisi alkaa käydä kirkossa niin minulla olisi helpompaa.
Mitähän minun pitäisi tehdä? Lakata ottamasta vastaan tätä mustakaapua?
Sen tiedän, ettei tämä pastori ole naimisissa, joten ei hän ainakaan petä vaimoansa. Omituiselta se silti minusta vähän tuntuu, että pappi käy huorissa – ja sitten alkaa käännyttää.
Edellinen kerta meni minulla todella yli. Tämä menee sarjaan ”ei tällaista voi tapahtua”, mutta kyllä tapahtui. Arvatkaa mitä! Kun olimme panneet ja hän siinä sitten housunsa oli saanut päälleen, niin hän totesi, että kiitos jumalalle, että hän on luonut tällaisen naisen.
Minusta se oli jo suoranaista jumalanpilkkaa. Sitten tämä pappi sanoi että hän voi rukoilla myös minun puolestani. Että rukoillaanko nyt? Sanoin että heippa, nyt tulee toinen asiakas. Onko tällä papilla mielenterveysongelmia, mitä olette mieltä. En taida enää ottaa häntä… Mutta nyt…moooooi, kevättä rintoihin taas! Olen aikeissa ryhtyä kuntokuurille, bikinikuntoon…
PS. Käväisepä sinä tuolla alla, törkeän halvassa pornokaupassa. Klikkaa ja katso ja tilaa. Arvon jokaisen kävijän kesken ilmaiset panot. No vitsi vitsi, ha-ha, aprillipäivä meni jo. Mutta tosiaan, nyt ei oo seksivälineet ja muut härpäkkeet enää rahasta kiinni.
-n-

(Kuvituskuva ei liity juttuun)
Ilotyttö paljastaa:
Näin rankasti jotkut ilotytöt huijaavat
5 ohjetta loistoseksiin
Elämäni järkyttävin asiakaskokemus
Minkä ikäisille ilotytöille on eniten kysyntää? Vastaus yllättää
Kun horo menee lääkäriin, niin lääkäri punastuu
Asiakkaaksi tuli Oulussa Sipilän näköinen mies
Putous-hemmo tuli panoille
Mieshuorille on nyt tilausta – näin paljon he tienaavat
Suomen naiset, näin teette miehenne onnellisiksi
Voisinko olla yhden miehen horo?
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä