Saamelainen toimittaja ja somevaikuttaja Miisa Nuorgam paljasti Twitterissä joutuneensa ahdistelun kohteeksi työskennellessään nuorempana koomikko Sami Hedbergin kiertueella.

Nuorgam syyttää ahdistelusta Hedbergin kiertueella mukana ollutta koomikko Zaania, joka on oikealta nimeltään Jean-Eric Chaument.

Nuorgamin mukaan Zaani oli ennen keikan alkua tullut halaamaan ja tarrannut samalla Nuorgamin jalkoväliin kiinni.

– Väliajalla olin menossa syömään ja sama tyyppi odotti mua bäkkärillä alasti. Keikan jälkeen hän ihmetteli miksi ”mökötän” ja perusteli tarraamistaan refleksillä, Nuorgam kirjoittaa Twitterissä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Syytökset eivät jääneet ainoastaan Zaaniin, sillä Nuorgam syytti myös Hedbergiä sopimattomasta käytöksestä.

– Tän jälkeen keikkapaikan yökerhon baaritiskillä itse kiertueen koomikko jutteli kaverinsa kanssa, kun yhtäkkiä tarttui mua päästä kiinni ja suuteli, kun odotin omaa tilaustani, Nuorgam muistelee Twitterissä ja kertoo lopettaneensa työt kiertueella tapahtuneen jälkeen.

– Siellä oli muutenkin hommat sekavia, mutta viimeinen niitti oli seksuaalinen ahdistelu, jonka takia lopetin.

Hedberg kommentoi syytöksiä Iltasanomille järkyttyneenä. Hän kertoi ottaneensa välittömästi yhteyttä työryhmäänsä kyseisellä kiertueella.

– Soitin henkilökuntani läpi, että onko hän tällaisesta irtisanomisesta kertonut. Soitin kolmelle työntekijälle, ja kaikki sanoivat, että aivan outoa, Hedberg kertoo Iltasanomille ja jatkaa kokevansa tilanteen hirveänä.

– Rehellisesti sanon, että mulla meinasi sydän pysähtyä. Miksei hän aikaisemmin sanonut näitä ääneen? Vähän kovilla nyt pelataan, kyse on firmastani ja brändistäni.

Myös Zaani kommentoi tapahtumia, mutta kiistää Nuorgamin syytökset. Hän kuitenkin myöntää olleensa useita kertoja alasti takahuoneessa.

– Se, että olen ollut alasti bäkkärillä ei ole mikään uutinen kenellekään. Olen ollut alasti festarilavoilla ja vaikka missä, Zaani kommentoi Iltasanomille.

Lue myös:

K&K: Sami Hedberg jännitti nuorena esiintymistä – ura lähti nousuun yllättävällä tavalla: ”Ensimmäinen julkinen esitykseni oli hotellin pikkujoulujuhlissa”

Saija Tuupanen julkaisi häikäisevän uimapukukuvan – Sami Hedberg kommentoi heti toiveikkaana!