Yhdysvaltain Utahissa, osavaltion poliisi pysäytti autoilijan keskellä valtatietä. Syynä pysäytykseen oli kuljettajan epäilty heikentynyt ajokunto, kertoo brittilehti Guardian.

Yllätys olikin suuri kun ratin takaa paljastui viisivuotias poika. Poika kertoi olleensa matkalla Kaliforniaan autokaupoille josta hän olisi ostanut Lamborghini merkkisen urheiluauton. Taskussa pojalla oli vain kolme dollaria.

Poika kertoi riidelleensä äitinsä kanssa ja ottaneensa riidan päätteeksi perheen auton. Riidan syynä oli äidin haluttomuus ostaa pojalle tämän toivomaa luksusautoa.

– Hän päätti ottaa auton ja lähteä Kaliforniaan ostamaan sen itse, poliisi kertoi Twitterissä.

Utah Highway Patrol

@UTHighwayPatrol
One of our Troopers in Weber Co. initiated a traffic stop on what he thought was an impaired driver. Turns out it was this young man, age 5, somehow made his way up onto the freeway in his parents' car. Made it from 17th and Lincoln in Ogden down to the 25th St off-ramp SB I-15.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Guardian kertoo, että paikallisen radiokanavan mukaan poika oli ehtinyt ajaa noin viisi kilometriä ennenkuin hänet pysäytettiin. Hän näki autosta juuri ja juuri ratin ylitse.