Sara Underwood, 35, on saanut tarpeekseen ihmisten ilkeistä kommenteista Instagramissa.

Seksikäs kaunotar valittiin vuonna 2006 kuukauden Playboy-tytöksi ja vuotta myöhemmin hänet valittiin vuoden Playboy-tytöksi.

Keskellä metsää mökkikylässään miehensä kanssa asuva Underwood on kerännyt vuosien varrella Instagram-tililleen peräti 9,2 miljoonaa seuraajaa. Underwoodia eivät koronakaranteenit metsässä haittaa, mutta eräs toinen asia sitäkin enemmän. Hän nimittäin kertoi yllättäen halveksuvansa suurta osaa seuraajistaan.

– En enää välitä täällä lukumäärästä. Haluan mieluummin pienen ryhmän LAADUKKAITA seuraajia. Menetän motivaationi jakaa osia elämästäni niin monien sivuilleni tulleiden vastenmielisten kommenttien takia. Halveksun suurta osaa minua seuraavista ihmisistä. Asetan itselleni henkilökohtaiseksi tavoitteeksi menettää teistä miljoonia!!!

Underwood jatkaa saaneensa tarpeekseen vihamielisistä, rasistisista, muukalaispelkoisista, homofobeista, seksistisistä sekä muuten vain ilkeistä ihmisistä, jotka ”ujuttautuvat” hänen sivuilleen joka päivä.

– Jos tämä kirjoitus tuntuu häiritsevältä, se tarkoittaa sitä, että puhun juuri sinulle, joten ole hyvä ja lakkaa seuraamasta minua, et ole toivottu täällä. ✌🏼

Alla kyseinen julkaisu, jossa Underwood istuu alusasussa. Päässään hänellä on pipo, jossa lukee ”Painu vi**uun.”

Tässä muutamia muita kuvia, joista näkyy, että ainakaan seksikkyyttä nainen ei aio vähentää julkaisuistaan.

Kuvat: Instagram