Korkein oikeus on antanut lopullisen päätöksensä liittyen yrittäjä Kaisa Liskin oikeustaistoon entisen työnantajansa Uudenmaan Viva Oy:n kanssa, uutisoi Iltalehti.

Korkein oikeus piti voimassa aiemman hovioikeuden tuomion, joten Liski määrättiin maksamaan Viva Oy:lle lähes 600 000 euroa. Oikeudessa todettiin Liskin rikkoneen entisen työnantajansa kanssa tehtyä irtisanomisaikaa, kilpailukieltoa sekä salassapitovelvotetta.Liski lähti noin kuusi vuotta sitten Viva Oy:stä ja perusti oman yrityksen vieden mukanaan 10 välittäjää. Liski joutuu maksamaan myös oikeudenkäyntikuluja käräjä- ja hovioikeudesta.

Liski ei ole kommentoinut tuomiota, mutta julkaisi sen jälkeen Instagram-tilillään mystisen kuvajulkaisun.

– Älä lopeta, kun olet väsynyt. Lopeta, kun olet valmis, Liski kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Hän on lisännyt julkaisuun myös englanninkielisiä aihetunnisteita kuten ”näytän sinulle”, ”kirjoitan kaiken ylös” ja ”kuka nauraa nyt”.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liski haki kiinteistövälitysyrityksensä konkurssiin lokakuussa 2019 ja perusti kuukausi konkurssinsa jälkeen uuden Kaisa Liski Oy -nimisen yhtiön, jonka kautta myi naisten vaatteita. Elokuussa 2020 hän perusti yhdessä Mari Herstin kanssa Riihimäelle lounasravintola Kaisan, jossa hän toimii emäntänä. Marraskuussa 2021 Liski ilmoitti palaavansa kiinteistönvälitykseen ravintolan pitämisen ohessa.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

IS: Kaisa Liski on saanut jälleen uuden rikossyytteen – ”Arpa osui taas minulle”

Seiska: Hovioikeus määräsi Kaisa Liskin maksamaan lähes 600 000 euroa entiselle työnantajalleen!