Jälleen yksi rattijuoppo aiheutti kuolonkolarin!

Inkoon Degerbyssä tapahtui lauantai-iltana rattijuopon aiheuttama traaginen kuolonkolari.
Poliisin mukaan mies teki maantiellä vaarallisen ohituksen ja törmäsi päin vastaan tullutta autoa. Törmäyksessä kuoli naishenkilö.
Iltalehti on saanut tapauksesta lisätietoja Poliisin tutkinnanjohtaja Ilkka Kantolalta, jonka mukaan rattijuoppo ajoi huomattavaa ylinopeutta.
– Se on tapahtunut vastaantulijan kannalta niin nopeasti, ettei hän oikein ehtinyt tehdä mitään, Kantola kertoi Iltalehdelle.
Vastaan tulleessa autossa oli keski-ikäinen nainen ja kaksi muuta aikuista, jotka nimien perusteella voivat Kantolan mukaan olla sukua toisilleen. Onnettomuuudessa menehtynyt nainen istui kuljettajan vieressä.
Epäilty on päälle 40-vuotias helsinkiläinen mies, joka puhalsi tapahtumapaikalla yli kaksi promillea. Poliisi epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kantola ei vielä tiennyt, mistä syystä mies on menettänyt ajo-oikeutensa ja onko hänellä aiempia rattijuopumuksia. Poliisi pidätti hänet maanantaina, kun hän pääsi pois sairaalasta ja häntä kuulusteltiin tiistaina.
Viimeksi rattijuopoista keskusteltiin laajemmin heinäkuussa, kun poliisia paennut rattijuoppo aiheutti keski-ikäisen pariskunnan kuoleman Mäntyharjulla. Rattijuoppo myös kuoli rajussa yhteentörmäyksessä.
Rattijuoppo-ongelma on Suomessa hyvin haastava. Esimerkiksi maanantaina poliisi pysäytti pelkästään Lappeenrannassa neljä rattijuoppoa: 55-vuotias mies (1,12 promillea, 25 vuotias mies (1,7 promillea), 20-vuotias mies (oli käyttänyt amfetamiinia) ja 20-vuotias nainen (epäilllään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta).
Lähde: Iltalehti
Kuvituskuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.