Helsingin hovioikeus antoi viime viikon torstaina 13. huhtikuuta niin sanotun Katiska 1 -vyyhdin tuomiot.

Hovioikeus tuomitsi Katiska 1 -vyyhdissä yhteensä 22 tekijää yli kahden vuoden vankeusrangaistukseen. Pisimmät rangaistukset napsahtivat Janne ”Nacci” Tranbergille ja Niko Ranta-aholle.

Hovioikeuden mukaan Ranta-aho ja Tranberg olivat Katiskan päätekijät järjestäessään Suomeen huomattavia määriä erilaisia huumausaineita, lääketabletteja ja dopingaineita. Tranberg sai vankeutta 12 vuotta ja 11 kuukautta ja Ranta-aho 11 vuotta.

Sunnuntaina 16. huhtikuuta Nacci julkaisi omalle Instagram-tililleen päivityksen, jonka ohessa kommentoi saamaansa tuomiota. Vaikka tuomio on pitkä, vaikuttaa Nacci olevan tällä hetkellä yllättävän hyvällä tuulella.

Julkaisunsa oheen Nacci on lisännyt itsestään peilin kautta otetun kuvan ilman paitaa. Kädessään hän pitelee porkkanoita.

– Tällä viikolla oli kaksi merkityksellistä tapahtumaa: keskiviikkona julkaistiin uusin kirjani, torstaina tuli todella pitkä tuomio, Nacci kirjoittaa julkaisunsa vieressä.

– Mutta elämä jatkuu, just keep on smiling (suom. jatka vain hymyilemistä), hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nacci Tranberg on hovioikeudessa vakuuttanut syyttömyyttään ja valittanut tuomiostaan. Oikeudenkäyntien aikana hän vaati kaikkien 15:sta eri syytekohtien hylkäämistä.

Hovioikeus kuitenkin katsoi Tranbergin olevan syyllinen doping- ja huumausainerikoksiin.

Lue myös:

Hovioikeus hylkäsi Sofia Belórfin rahanpesusyytteen – näin Katiska-vyyhdin tuomiot jakautuivat

Janne ”Nacci” Tranbergilta suorat sanat huumeiden käytöstä tuomitulle Samu Haberille: ”Ei sitä tarvitse selitellä”