Järjetön hyökkäys nuoren kaunottaren kimppuun!

HUOM! ALLA OLEVAT KUVAT EIVÄT SOVELLU HEIKKOHERMOISILLE!
Daily Mail raportoi nuoresta englantilainen tanssijakaunottaresta, joka on joutunut vieraan miehen silmittömän hyökkäyksen kohteeksi istuessaan omassa autossaan.
21-vuotias Chloe Knapton ei Daily Mailin mukaan ’kykene hymyilemään’ saamiensa vammojen vuoksi, jotka aiheutuivat kun hänelle tuntematon 37-vuotias Andrew Shires löi lasipullon Knaptonin auton ikkunaan. Pullo särki auton ikkunan ja tytön päälle lentäneet lasinsirpaleet aiheuttivat huomattavat vammat.
Knaptonin perhe on nyt julkaissut alla näkyvät shokeeraavat kuvat, jotta silmittömän väkivallan tulokset kävisivät kaikille selväksi.
Välikohtaus tapahtui viime torstaina, kun Knapton oli palaamassa illanvietosta ystävänsä kanssa, joka ajoi omalla autollaan Knaptonin edellä. Ystävä pysähtyi siirtämään keskellä katua lojunutta polkupyörää, kun Andrew Shires yllättäen ryntäsi hänen kimppuunsa bussipysäkin takaa. Seuraavaksi Shires hyökkäsi Knaptonin autoa kohti ja löi pullon tämän ikkunaan.
Ikkunan ja pullon sirpaleet aiheuttivat syviä haavoja nuoren naisen olkapäähän, kaulaan, nenään ja suuhun. Lasipullo jopa tarttui kiinni naisen kaulaan, aiheuttaen yli 5 senttiä pitkän haavan. Hän myös menetti yhden hampaan.

Ms Knapton has been left with deep wounds to her shoulder

Chloe Knapton, 21, has been left with horrific injuries and is 'unable to smile'

Hyökkäyksen jälkeen Knapton kykeni vielä ajamaan lähellä asuvan ystävänsä luokse soittamaan hätänumeroon. Hänet kuljetettiin sairaalaan, jossa hän joutui olemaan kolme päivää. Hänet leikattiin kolmeen kertaan ja hänelle jouduttiin ompelemaan tikkejä mm. huulten sisä- ja ulkopuolelle sekä nenän ympärille.

– Hän ei pysty hymyilemään eikä syömään, joten hänelle annetaan nestemäistä ravintoa, Knaptonin äiti kertoo.

Äidin mukaan tyttö oli hyvin urhea.

– Ambulanssi saapui vasta tunnin ja 15 minuutin odottamisen jälkeen. Se oli älytöntä. Jalkakäytävällä oli lammikoittain verta.

Chloe Knapton tanssii risteilylaivoilla ja johtaa omaa tanssikouluaan Englannin Holmfirthissä. Hän on saanut satoja kannustavia viestejä ystäviltä ja kollegoilta.

Shiresin silmittömään hyökkäykseen ei ole selvinnyt mitään syytä. Mies on pidätettynä ja häntä syytetään päällekarkaamisesta.

She was also given several stitches and made to stay in hospital for three days