Kolme naista on kuollut ja kaksi kadonnut pikkukaupungissa – paikalliset pelkäävät sarjamurhaajaa

Yhdysvaltalaisen Lumbertonin kaupungin asukkaat pelkäävät, että sarjamurhaaja vainoaa kaupungin naisia. Puolen vuoden sisällä kolme naista on löytynyt kuolleena ja lisäksi kaksi naista on kadonnut.
Poliisi ei ole vahvistanut murhien olevan saman rikollisen tekemiä, mutta tekojen välillä on yhtäläisyyksiä. FBI tutkii tuoreimpia katoamistapauksia kaupungissa, jossa on 21 000 asukasta.
Huhtikuussa Christina Bennett, 32, löydettiin kuolleena hylätystä talosta. Rhonda Jonesin, 36, ruumis löytyi samana päivänä roskasäiliöstä. Poliiseilla meni useita päiviä hajonneiden ruumiiden tunnistamiseen.
Jonesin ystävää Meagan Oxendinea haastateltiin televisioon ruumiiden löydyttyä. Kolme viikkoa myöhemmin hänetkin löydettiin kuolleena. Oxendine löydettiin alastomana ja suukapuloituna.
Cynthia Jacobs, 41, kertoi olleensa viimeinen henkilö, joka näki Oxendinen elossa. Heinäkuussa myös hän katosi, eikä häntä ole löydetty.
Syyskuussa katosi Abby Patterson, joka asui Floridassa, ja oli kaupungissa vierailulla äitinsä luona. Poliisi ei usko Pattersonin katoamisen olevan yhteydessä kolmeen kuolleena löydettyyn naiseen, mutta ei ole sulkenut mahdollisuutta kokonaan pois.
Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.