Ukrainalainen miljonääriperijätär Alyona Zaitseva, 20, ajoi päin punaisia valoja tappaen viisi henkilöä. Zaitsevan kerrotaan ajaneen lähes 100 kilometrin tuntinopeudella alueella, jossa rajoitus oli 55 kilometriä tunnissa.
Onnettomuus tapahtui Kharkivin kaupungin keskustassa Ukrainassa. Zaitseva menetti mustan Lexuksensa hallinnan ja törmäsi toiseen autoon, minkä jälkeen hänen autonsa osui jalankulkijoihin.
Viisi henkilöä menehtyi. Loukkaantuneita on kuusi, ja kolmen heistä kerrotaan olevan koomassa. Zaitseva on saanut neljä kertaa sakot ylinopeudesta niiden kahden vuoden aikana, kun hänellä on ollut ajokortti.
Onnettomuuden jälkeen Zaitseva on ollut poliisin suojelussa, jotta hän olisi turvassa vihaisilta onnettomuuden todistajilta. Ihmiset pelkäävät, että perijätär onnistuu pakenemaan oikeutta isänsä varallisuuden ja vaikutusvallan avulla.
Zaitsevan isä Vasily Zaitsev ei parantanut tilannetta, sillä kommentoidessaan tapausta hän ei maininnut onnettomuuden uhreja.
– Tämä on tragedia perheellemme. Lapseni ei ole syönyt 24 tuntiin. Emme päässeet tapaamaan häntä, hänet suljettiin selliin välittömästi, multimiljonääri totesi.

Lähde: Unilad