Naisen karu kosto raiskaajalle – leikkasi elimen ja vei poliisille

sirppi
Raiskaukset ovat nousseet yhä suuremmaksi ongelmaksi Intiassa. Monet naiset kokevat olevansa voimattomattomia taistelemaan tilannetta vastaan, mutta yksi heistä päätti ottaa oikeuden omiin käsiin harvinaisen karulla tavalla.
Sidhin kaupungissa asuvan 32-vuotiaan naisen toimenpiteet osoittavat miten äärimmäisiin tekoihin vallitseva tilanne voi johtaa. Naisen mukaan hänen lankonsa oli raiskannut hänet useina päivinä peräkkäin, kun hänen aviomiehensä oli työmatkalla toisella puolella maata. Lopulta nainen keksi vain yhden keinon lopettaa raiskaukset.
Kun lanko aloitti jälleen uuden raiskauksen, nainen esitti suostuvaista, mutta leikkasikin miehen peniksen poikki sirpillä. Tämän jälkeen nainen lähti kolmen lapsensa kanssa poliisiasemalle, jonne hän jätti irtileikatun peniksen todistusaineistoksi.
Lanko löytyi roikkumassa hirttoköydestä perheen pihapuussa. Nainen pidätettiin ja poliisi tutkii tapausta murhana. Poliisin mukaan nainen vaikuttaa henkisesti vakaalta, eikä koe katumusta teostaan.
On arvoioitu, että suurin osa raiskauksista Intiassa jää raportoimatta. Kansallisen rikostietokannan mukaan vuonna 2014 maassa raportoitiin 33 707 raiskausta, joka oli 9 % enemmän kuin edellisenä vuonna.
 
Lähde: Times of India


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.