Tytär kärsi vuosien ajan isänsä kiusaamisesta ja uhkailusta, mutta hänellä ei ollut todisteita. Neuvokas tytär ei jäänyt kuitenkaan toimettomaksi.

14-vuotias teinityttö kärsi vuosikausia isänsä käytöksestä ja osansa sai myös toinen perheen lemmikkikoirista. Tytär päätti hankkia todisteet kiusaamisesta sijoittamalla taloon pieniä piilokameroita.

Tyttären lähettämistä videoista ilmeni, että isä iski tytärtä päällään, jolloin tämä paiskautui voimallisesti seinää vasten. Lisäksi isä oli uhannut viiltää toisen koiran kurkun auki.

Myöhemmin isän kuultiin huutavan, kun toinen koirista ei totellut häntä.

– Leikkaan tämän koiran silmät ulos, isä oli huutanut, osoittaen koiraa veitsellä.

Poliisiraportin mukaan isä oli paiskannut koiran lattialle, jolloin tytär tuli väliin ja yritti suojella puolustuskyvytöntä eläintä. Isän nähtiin huutavan päin tyttären kasvoja, tämän vetäytyessä kahden koiran kanssa seinää vasten.

Isä sai syytteen eläinrääkkäyksestä ja törkeästä lapsen kiusaamisesta. Tyttären äiti, jolla ei ole huoltajuutta lapseensa, sanoi, että tytär yritti kertoa tapahtumista viranomaisille – kukaan ei kuitenkaan uskonut häntä.

Tytär ja koirat muuttivat isän parhaan ystävän luokse, isän joutuessa vankilaan. Tytön äiti yrittää saada muutoksen lapsensa sijoituspaikkaan, sillä isä oli saanut päättää tyttären huoltajuudesta sinä aikana kun hän itse on telkien takana.

Lähde: Unilad

Kuvituskuva: Pixabay