Katiska-vyyhdin pääepäiltyihin kuuluva entinen Cannonball-liivijengin johtaja Janne ”Nacci ” Tranberg pakoili pitkään poliisia ulkomailla ja suorastaan ilkkui takaa-ajajilleen julkaisemalla Instagramissa kuvia eksoottisista ympäristöistä.

Tranberg pidätettiin lopulta viime lokakuussa Espanjassa lähellä Fuengirolaa, Esteponan rantakaupungissa, jossa hän oli asunut ex-jääkiekkoilija Ossi Väänäsen loma-asunnossa.

Tranberg paljastui Suomeen lähettämässään kuvassa näkyneestä Weber-grillistä, jonka poliisi jäljitti Google Maps -sovelluksen avulla Väänäsen loma-asunnon parvekkeelle. Väänänen oli antanut kiinteistönvälittäjän hoitaa vuokralaisen hankinnan eikä hän tiennyt väärällä nimellä kirjautuneen vuokralaisensa todellista henkilöllisyyttä. Väänästä ei epäillä mistään rikoksesta.

Seiska on julkaissut kuvia keskellä turistirysää 100 metrin päässä rannasta sijaitsevasta loma-asunnosta, jossa Tranberg lymyili. Seiskan mukaan talon yli 130-neliöisten huoneistojen hinnat liikkuvat 400 000 ja 600 000 euron välillä. Arvosteltulla luksusalueella sijaitsevassa talossa on useita uima-altaita, sauna ja kuntosali.

Lähde ja kuvat talosta: Seiska

Kuva: Instagram