Juontaja ja toimittaja Sanna Kiisken, 47, toimista on hiljattain tehty rikosilmoitus ja tutkinta on alkuvaiheessa, uutisoi Seiska. Poliisi tutkii epäiltyä törkeää petosta ja identiteettivarkautta.

Kiiski lähestyi alkuvuodesta useita julkisuuden henkilöitä ja pyysi heiltä lainaksi arvoesineitä. Hän kertoi tekevänsä uutta Arvoa vai ei -tv-ohjelmaa, jossa tutkittaisiin esineiden todellista arvoa.

Todellisuudessa mitään ohjelmaa ei ollut tekeillä, eikä lainattuja esineitä palautettu omistajille määräaikaan mennessä. Kiiski oli sen sijaan vienyt arvotavarat kahteen helsinkiläiseen panttilainaamoon ja saanut niitä vastaan rahaa.

Poliisille on ilmoittautunut jo 29 arvoesineitä lainannutta henkilöä. Huijauksista saatu rikoshyöty on kymmeniä tuhansia euroja.

Kiiski kommentoi rikosepäilyä Seiskalle ja sanoo olevansa tietoinen poliisitutkinnasta. Myös juristi on jo palkattuna.

Kiisken mukaan hänellä oli alunperin vilpitön tahto saada ohjelmaidea läpi oman virolaisen tuotantoyrityksensä kautta. Rikolliseksi toiminnaksi ohjelma-idea muuttui yllättävän asian vuoksi.

– Olin jäänyt rikollisille velkaa, Kiiski puolustautuu.

Hän vetoaa myös saamaansa diagnoosiin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja saamaansa väärään lääkitykseen, jonka myötä hänelle puhkesi mania.

– Minun olisi pitänyt ymmärtää viheltää peli poikki. En todellakaan ollut työkuntoinen.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Sanna Kiiski sairastui maniaan – ”Salailu ei enää auta”

Seiska: Sanna Kiiski rajujen syytösten keskellä – ”En voi tällä hetkellä hyvin”