Suomen suurimmassa huumerikosvyyhdissä, Katiskassa, kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta syytettynä oleva fitnesstähti Sofia Belórf asuu koiransa kanssa Helsingin keskustassa 119-neliöisessä luksusasunnossa.

Seiskan mukaan Sofia hankki nelihuoneisen arvoasunnon vuosi sitten rakkaansa Niko Ranta-ahon kanssa, joka on yksi Katiskan pääsyytetyistä. Ranta-aholle vaaditaan 13 vuoden maksimivankeutta törkeistä huume- ja dopingrikoksista.

– Koti on tuntunut aika isolta yhdelle, mutta onneksi minulla on seuranani Bambi-koira. Aluksi olo oli yksinäinen, mutta olen alkanut rakentaa siitä meille yhteistä kotia, johon Nikon on kiva muuttaa jonain päivänä, Belórf haaveili Seiskalle.

Belórf kertoi myös, että hänellä ei ole taloudellisia ongelmia, sillä hänellä on ollut säästöjä, joiden lisäksi hän on saanut tuloja sosiaalisesta mediasta. Televisioonkin häntä on kosiskeltu syytteistä huolimatta.

– Minulla on viikoittain työpalavereja, ja minua on pyydetty mukaan televisio-ohjelmiin, mutta en ole vielä päättänyt, mihin aion lähteä mukaan. Syytteillä ei ole ollut negatiivista vaikutusta töihini.

Belórf ja Ranta-aho ovat olleet erossa toisiaan viime kesästä lähtien, kun poliisi pidätti heidät aamulla kotiin tehdyssä ratsiassa. Tammikuun lopulla alkaneissa oikeudenkäynneissä he ovat nähneet toisensa etäältä.

Belórf uskoo edelleen Ranta-ahon syyttömyyteen ja haluaa mennä hänen kanssaan naimisiin.

– Toivottavasti meidän ei tarvitse mennä naimisiin vankilassa. Jos alkaisin suunnitella vankilahäitä, olisin osaltani jo tuominnut Nikon. Haaveilen tällä hetkellä ihan tavallisista häistä.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram