Intialainen teinityttö on joutunut isänsä rajujen raiskausten uhriksi neljän vuoden ajan. Daily Mailin mukaan tyttö yritti kertoa isän seksuaalisesta hyväksikäytöstä äidilleen ja isosiskolleen, mutta häntä ei uskottu.
18-vuotiaana tyttö lopulta päätti, että ainoa keino saada äiti uskomaan isän sumeilematon hyväksikäyttö, oli kuvata se videolle. Hän kuvasi seuraavan raiskauksen salaa kännykkänsä videokameralla, ja vasta sen jälkeen häntä uskottiin.
– Minua hävettää, että minulla on tuollainen isä. Vaadin hänelle rangaistusta siitä, että hän on hyväksikäyttänyt minua niin monen vuoden ajan. En halua, että hänet hirtetään, mutta hänet pitää leimata julkisesti ja ihmisten pitäisi hakata häntä, jotta hän ymmärtäisi miltä tuntuu olla kidutettuna, tyttö sanoo.
– Olen huojentunut, että totuus on nyt paljastunut. Olen iloinen, että se on ohi. Nyt haluan, että isääni rangaistaan siitä, mitä hän teki ja yritän jatkaa elämääni.
Raiskaukset pysyivät salassa, koska ne tapahtuivat vain silloin, kun isä oli kotona kahdestaan tyttärensä kanssa. Ennen viimeistä raiskausta, tyttö laittoi kännykkänsä ikkunalaudalle ja käynnisti videokuvauksen. Hyökkäyksen jälkeen hän näytti videon äidilleen ja vei sen poliisilaitokselle. Poliisi pidätti isän videon perusteella.
– Suutuin aina, kun tyttäreni valitti minulle isästä. Luulin, että hän vain keksi niitä juttuja omasta päästään. Totuus oli mykistävä. Olen vieläkin shokissa, enkä saata uskoa, miten isä voi tehdä tuollaista omalle tyttärelleen. Mutta nyt tyttäreni saa kaiken tuen. Kadun, etten uskonut häntä aikaisemmin, tytön äiti sanoo.
Poliisin mukaan 53-vuotias isä on tunnustanut tekonsa ja syyttää kaikesta alkoholia. Häntä odottaa mahdollinen vankeusrangaistus.
Lähde ja kuva: Daily Mail