Poliisi ampui ex-tyttöystäväänsä ja tappoi itsensä – valvontakamera tallensi tapahtumat

Järkyttävä valvontakameran materiaali paljastaa, kuinka yhdysvaltalainen poliisi Michael DeMarco, 55, uhkaili ex-tyttöystäväänsä aseella, kunnes ampui häntä ja tappoi sen jälkeen itsensä. Valvontakameran videosta julkaistiin sensuroitu versio.
DeMarco oli eronnut tyttöystävästään Yuly Solano, 41, muutama viikko aiemmin. Pari oli seurustellut seitsemän kuukautta, ja he asuivat yhä samassa taloyhtiössä. DeMarco kohtasi ex-tyttöystävänsä tämän kävelyttäessä koiraansa taloyhtiön alueella. Videolla näkyy, kuinka DeMarco nousee autosta puhuakseen Solanon kanssa.
Solano sai yhden luodin käsivarteensa ja kaksi rintaansa. Hän selviytyi ampumisesta hengissä kuin ihmeen kaupalla. Naisen kolme kylkiluuta murtui, ja osa hänen keuhkoistaan oli poistettava. Solanon toinen käsi ja äänihuulet ovat ainakin toistaiseksi halvaantuneet, eikä hän kykene puhumaan normaalisti.
Solano aikoo haastaa oikeuteen taloyhtiön, sillä hän oli tehnyt kaksi ilmoitusta siitä, että DeMarco tärveli hänen omaisuuttaan ja uhkaili häntä väkivallalla. Hän oli pyytänyt taloyhtiötä antamaan miehelle varoituksen, sillä pelkäsi oman ja tyttärensä turvallisuuden puolesta.
Alla on viranomaisten julkaisema editoitu valvontakameran video.


Lähde: DailyMail