Miss Bum Bum ja Suomen seksikkäin -kisoista julkisuuteen noussut, useita kauneusleikkauksia ottanut Crista Jaatinen, 20, on lähtenyt mukaan erotiikkabisnekseen, kertoo Como.fi.

Jaatisella on Comon mukaan suomalaisella erotiikkasivustolla ilmoitus, jonka mukaan hän tarjoaa Onlyfans-sivuston tililtään ystävättärensä kanssa erotiikkaa. Uudella sivulla on nähtävillä blondin ja brunetin välistä tyttörakkautta sekä sooloerotiikkaa. Kuukausimaksua laskuttavalla sivulla voi myös chattailla tyttökaksikon kanssa.

Jaatinen kertoi Comolle ajatuksen lähteneen vitsistä.

– Tehtiin tili ja ensin tosiaan vaan naureskeltiin koko jutulle eikä ajateltu et tolla oikeesti tienattais hyvin rahaa. Itsehän mä oon tosi nuoresta asti jo tehnyt alusvaatemallin hommia, ja muutenki tykänny aina postailla ”rohkeita” kuvia. Mun mittakaavalla toi mitä tehään ei oo mitenkään rohkeeta.

Comon mukaan sivua kuitenkin mainostetaan ilmoituksella, jossa sieltä luvataan löytyvän mm. ”dildotusta ja sormetusta”.

Uusi sivu sai nopeasti suurta suosiota, joten tytöt päättivät alkaa panostaa siihen enemmänkin. Jaatinen kertoo, että hänelle paljaan pinnan näyttäminen ei ole koskaan ollut ongelma.

– Onhan toi tosi kiva harrastus, jolla tienaa tosi hyvin.

Jaatinen on saanut uudesta urastaan myös kritiikkiä

– Tietysti naiset on tietyillä juorukanavilla tätä asiaa pitäneet tosi järkyttävänä, joka meitä vaan huvittaa. Jos oot hyvänäkönen ihminen, sulla on mahollisuus tienata rahaa sillä et kotona kuvailet itteäs, nii miksi ei, Crista totesi Comolle.

Jaatinen on seurustellut myös BB-tähti Antti Kurhisen kanssa.

Alla kuvia kurvikkaasta Crista Jaatisesta sekä hänen ystävättärestään!

Lähde: Como

Kuvat: Instagram