C More seuraa Bottaksen ja Räikkösen F1-vauhtia paikan päällä Barcelonassa

Formula 1 -kauden avauskilpailuun Australiassa on aikaa tasan kuukausi. Ensimmäiset testit alkoivat tänään.
Vihdoin saadaan tuntuma Valtteri Bottaksen, Kimi Räikkösen ja kumppanien työkalujen tilasta, kun sesongin ensimmäinen testisessio starttasi Barcelonassa.
C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen työskenteli toistakymmentä vuotta formuloiden todellisessa sisäpiirissä, neljän eri tallin palkkalistoilla. C More kysyi Oikariselta, kuinka paljon ensimmäiset testit kertovat tallien voimasuhteista jo nyt? 
– Ennen kaikkea testit kertovat valmistautumisesta. Jos autolla pystytään ajamaan paljon kilometrejä jo ensimmäisenä testipäivänä, valmistautuminen on ollut hyvää, ja luotettavuus on saatu kohdilleen. Jos kilometrejä ei kerry, tiedetään, että ongelmia on tulossa. Todellinen vauhti tiedetään vasta Australiassa, mutta Barcelonakin antaa jo osviittaa siitä missä mennään, Oikarinen tietää.
Oikarinen valaisee Kimin ja Valtterin asetelmia entisen F1-kisainsinöörin silmin.
– Mersulla on tietysti hyvä tilanne. He ovat dominoineet nyt pari vuotta, mutta uskon ja toivon, että Kimilläkin on tänä vuonna hyvä auto. Joten jos saadaan viimeisessä kisassa kaksi suomalaista taistelemaan maailmanmestaruudesta, niin sehän olis täydellistä.
Mercedes ja Ferrari ovat vastanneet ensimmäisen testipäivän toistaiseksi nopeimmista kierrosajoista. Klo 13:35 Suomen aikaa Ferrarin Sebastian Vettel on ykkösenä ajalla 1m22.791s ja Bottas toisena ajalla 1m23.169s. Bottaksen aika on ajettu pehmeämmällä (nopeammalla) renkaalla, kuin Vettelin.
Oikarinen nostaa esiin sääntöuudistukset, jotka tuovat tälle kaudelle merkittäviä muutoksia.
– Muutokset ovat aika huimia. Tulee leveämmät renkaat ja autoihin lisää downforcea, joten se tulee varmasti sekoittamaan pakkaa. Siinä mielessä kauden alusta tulee erityisen mielenkiintoinen.

Uusi F1-selostaja Niki Juusela ja Mervi Kallio raportoivat Barcelonasta päivittäin klo 22.40 jokaisena testipäivänä 27.2.-2.3. Toisella testistintillä 7.3.-10.3. Juuselan mukana Kataloniassa on Oikarinen. Lähetykset testeistä nähdään uudessa cmore.fi-suoratoistopalvelussa sekä MTV Max -kanavalla. Maaliskuun puolivälissä, eli ennen ensimmäistä F1-osakilpailua, Max-kanavan nimeksi vaihtuu C More Max.
Muitakin tuttuja nimiä jatkaa F1-asiantuntijoina alkavalla kaudella: Mika Salo, Toni Vilander ja Tommi Pärmäkoski pitävät Tomi Tuomisen isännöimissä studioissa huolen siitä, että mikään olennainen ei jää katsojilta kisaviikonloppuina huomaamatta.
C More tuo katsojille enemmän nähtävää
MTV keskittää maaliskuussa kaikki maksulliset sisältönsä uuteen C More -tuoteperheeseen. Antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkoissa näkyvät MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori muuttuvat C More -kanaviksi maaliskuun puolivälissä. Muutos ei vaadi katsojilta toimenpiteitä.
C More -tuoteperheen ydin on helmikuussa avattu suoratoistopalvelu, jonka tarjonnassa korostuvat koko perheen kotimainen ja pohjoismainen sisältö sekä halutuimmat kansainväliset sarjat, elokuvat ja urheilu.
Suoratoistopalvelu toimii useissa eri päätelaitteissa, kuten tietokoneessa, tablettinäytöllä ja älypuhelimessa (iOS ja Android), joista kuvan ja äänen voi siirtää televisioon esimerkiksi Chromecast-mediatoistolaitteen avulla. MTV:n omaa C More -suoratoistopalvelua rakennetaan ja ylläpidetään MTV:n omien teknisten asiantuntijoiden voimin, mikä mahdollistaa sen ketterän kehityksen myös lanseerauksen jälkeen. MTV kertoo C Moren Smart TV -tuesta tarkemmin kevään aikana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...