Tänään alkavan Champions Hockey Leaguen kaikki ottelut ovat katsottavissa MTV Total ja MTV Katsomossa, jotka näyttävät CHL:n ratkaisuhetket lohkovaiheen ensimmäisestä kierroksesta aina finaaliin saakka.
MTV Katsomo näyttää yksinoikeudella kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut, enimmillään jopa yli 77, pudotuspelimenestyksestä riippuen.
Kausi alkaa 16.8.2016 ja CHL-mestari on selvillä 7.2.2017. CHL:ssä on mukana kahdeksan suomalaisseuraa: HIFK, JYP, KalPa, Kärpät, Lukko, SaiPa, Tappara ja TPS. Yhteensä kilpailuun osallistuu 48 joukkuetta 13 eri maasta. MTV3-kanavalla CHL-extrat sunnuntaisin.

MTV Totalilla yli 50 peliä
Jääkiekon Euroopan seuramestaruudesta pelataan 48 joukkueen voimin. Suomalaisjengejä on mukana peräti kahdeksan: HIFK, Tappara, TPS, KalPa, JYP, Kärpät, Lukko ja SaiPa. Eksotiikkaa peleihin tuovat Valko-Venäjän, Ranskan ja Ison-Britannian edustajat. Uutena maana mukaan hyppää Puola.
Ruotsalaiset ovat vallanneet kaksi ensimmäistä CHL-mestaruuspokaalia. Kärpät ylsi viime talvena finaaliin asti – joko nyt on suomalaisten vuoro viedä mestaruus? Alkulohkot starttaavat elokuun puolivälissä hyvissä ajoin ennen kotimaisen Liigan alkua, ja lokakuun alussa on ensimmäisten pudotuspelien vuoro.
Katseluoikeuden CHL-otteluihin MTV Totalin kautta voit hankkia seuraavilla tavoilla:
MTV Total Sport -paketti 24,95 €/kk (kestotilaus ilman sitovuutta)
MTV Total -paketti 29,95 €/kk (kestotilaus ilman sitovuutta)
MTV Katsomon MTV Total Sport -paketti 24,95 €/kk (kestotilaus ilman sitovuutta)
MTV Katsomon MTV Total -paketti 29,95 €/kk (kestotilaus ilman sitovuutta)
Suomalaisjoukkueiden alkulohko-ohjelman ja televisiointitiedot löydät täältä.
Champions Hockey Leaguen selostajina ovat muun muassa Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. MTV:n kiekkotiimissä jatkavat tutut kasvot Teemu Niikon johdolla.
MTV Total -paketin kautta näet CHL:n lisäksi myös muun muassa kaikki Formula 1 -viikonloput sekä F2- ja F3-GP:t, golfin PGA Tourin, yleisurheilun Timanttiliigan ja ATP-huipputennistä.