Jalkapalloilun kirkkaimpaan eturiviin kuuluva Cristiano Ronaldo on kehottanut ihmisiä pitämään huolta toisistaan koronaviruskriisin keskellä. Hän kirjoitti lämpöä hehkuvan tekstin Instagram-seuraajilleen.

– Maailmassa on meneillään vaikeat ajat, mitkä vaativat ihmisiltä huolenpitoa ja huolellisuutta. En puhu tänään jalkapalloilijana, vaan poikana, isänä sekä ihmisenä, joka on huolissaan viime päivinä maailmaan vaikuttaneista käänteistä. On tärkeää noudattaa WHO:n (maailman terveysjärjestö) ja hallintoelinten ohjeita siitä, kuinka pystymme hallitsemaan tämän tilanteen.

– Ihmishenkien suojelun pitää ajaa kaikkien muiden asioiden edelle. Haluan lähettää lämpimät ajatukseni kaikille niille, jotka ovat menettäneet läheisiään taudille ja niille, jotka taistelevat sen kanssa – kuten joukkuekaverini Daniele Rugani – ja haluan tukea myös uskomattomia terveysalan ammattilaisia, jotka ovat pistäneet oman henkensä peliin pelastakseen muut, portugalilaislegenda kirjoitti.

Ronaldo on itsekin kotikaranteenissa, varotoimena Ruganin tartunnan johdosta. Juventuksella ei ole pelejä ainakaan ennen huhtikuun neljättä päivää, koska Serie A on pistetty tauolle.