Wimbledonin nuorten mestaruuden vuonna 2015 voittanut Sofja Zhuk on joutunut somekansan hampaisiin julkaistuaan Instagramissa yläosattoman kuvan.

20-vuotias Zhuk oli yksi tenniksen suurimmista juniorilupauksista, kun hän voitti Wimbledonin tyttöjen kaksinpelimestaruuden vuonna 2015. Zhuk pelasi ensimmäisen ammattilaisturnauksensa seuraavana vuonna, mutta joutui lopettamaan uransa viime vuonna selkävaivojen takia.

Tennisuransa jälkeen Zhuk on luonut uraa mallina ja julkaisee ahkerasti vähäpukeisia kuvia itsestään Instagramissa. Yksi yläosaton kuva sai kuitenkin hänen someseuraajansa takajaloilleen ja hän sai omiensa sanojensa mukaan runsaasti vihapostia kuvasta.

– En oikein ymmärtänyt, miksi se oli niin iso juttu. Julkaisin kuvan, mitä sitten? Kun julkaisen kuvan, en yritä lähettää mitään viestiä. Julkaisen kuvia, joista pidän. Mutta kun julkaisin sen kuvan, sain lumivyöryn vietejä. Normaalisti en kiinnitä niihin huomiota, mutta tällä kertaa ne olivat niin aggressiivisia. Luulen, etteivät ihmiset voi yksinkertaisesti hyväksyä, että olen löytänyt itseni tenniksen ulkopuolella ja voin elää iloisena ilman urheilua enkä vajota synkkyyteen, Miamissa nykyään asuva Zhuk kertoi RT:n haastattelussa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Tenniskaunotar säväyttää superseksikkäillä bikinikuvilla – hänestä kuullaan vielä!

Instagramissa supersuositulla tenniskaunottarella karmeat treffit: ”Kundi oksensi 20 minuutin välein”