Espanjalainen entinen pornonäyttelijä sekä nykyinen reality-tähti Mari Cielo Pajares paljastaa kirjassaan noloja tietoja huippujalkapalloilijasta, jota tapaili.

44-vuotias Cielo Pajares kirjoitti elämänkerran, jossa hän käy läpi elämänsä aikaisempia vaiheita. Hän toimi hetken aikaa aikuisviihteessä ja on nykyään kotimaassa tunnettu reality-tähti. Kirjassaan hän paljasti tapailleensa hetken aikaa portugalilaista huippupelaajaa, mutta suhde ei kestänyt Cielo Pajaresin mukaan kauaa.

– Kun aamu alkoi sarastaa, niin portugalilaispelaaja päätti, että oli aika mennä sänkyyn. Kun hän vihdoin otti bokserinsa pois…Se oli, epäilemättä, pienin mikropenis, jonka olen koskaan nähnyt. Jos olisin joutunut masturboimaan häntä, olisin tarvinnut pinsettejä, mikroskoopin ja GPS:n, Cielo Pajares täräytti kirjassa.

Cielo Pajares ei kuitenkaan suostunut paljastamaan pelaajan nimeä.

– En halua pilata hänen elämäänsä. Meillä oli intiimisuhde useaan otteeseen. Hänellä oli vaikuttavat selkä- ja vatsalihakset, mutta kun hän otti bokserinsa pois, olin vain että ”hei hei”. Se oli kuin pieni eksyksissä oleva mato Amazonin sademetsässä, Cielo Pajares totesi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.