Renaultilla F1:ssä ajava Daniel Ricciardo avautui omista juoma- ja seksitavoistaan ennen kisoja. Ricciardo kertoi näyttelijä Dax Shepardin isännöimässä podcastissa, että harrastaa mielellään seksiä ennen kilpailuja.

Australialainen Ricciardo on ajanut F1:ssä vuodesta 2011 saakka. Ricciardoa ei tunneta varikon kovimpana juhlijana, mutta kertoo nauttivansa silloin tällöin lasillisen.

– En ole mikään iso juoja, mutta olen tietenkin juonut kaljan tai lasin viiniä kisaa edeltävänä iltana. Ei se ole tapa kuitenkaan, Ricciardo paljastaa.

Kovassa krapulassa auton rattiin ei edes pääse, sillä kisaajat testataan ennen kilpailua. Onhan kyse hengenvaarallisesta lajista.

– Nykyään meidät puhallutetaan ennen kisaa. Kisan jälkeen voimme luonnollisesti mennä muutamalle ilman mitään ongelmia.

Usein urheilijat pidättäytyvät seksistä ennen kilpailuja. Näin teki myös Ricciardo ennen.

– Minulla oli ennen sääntö, etten harrasta ennen kisaa seksiä, muttei ole enää. Menin kerran vastoin sääntöjäni ja taisin olla parempi silloin sunnuntaina, joten heitin sen säännön roskakoriin, Ricciardo naurahtaa.

Valtteri Bottas kasvatti muhkeat viikset Movember-hengessä – fanit vertaavat legendaariseen pelihahmoon: ”Se olen minä, Mario!””

Minttu Räikkönen julkaisi hääpäivän kunniaksi harvinaisen kuvan häistään – ”Rakastan sinua yhä enemmän joka vuosi!”

Katso kuvat: Kimi Räikkönen viettää laatuaikaa veneellä!