Hävyttömän komean islantilaisfutarin sperma haluttua tavaraa – ”Oli kaikenlaisia pyyntöjä”

Islannin MM-joukkueessa vuonna 2018 pelannut Rurik Gislason hätkähdytti erityisesti naiskatsojia pelitaitojensa lisäksi myös ulkonäöllään. Nyt Gislason paljastaa, että sai MM-kisojen jälkeen varsin mielenkiintoisia ehdotuksia naisilta.

Gislason pelasi vain 117 minuuttia MM-kilpailuissa, kun hän esiintyi kahdessa ottelussa, mutta oli samalla yksi kohutuimmista pelaajista. Ennen MM-kisoja Gislasonilla oli Instagramissa 30 000 seuraajaa, mutta MM-kisojen aikana hänen seuraajamääränsä pomppasi kymmenkertaiseksi. Nykyään hänen kuviaan ihastelee 780 000 Instagram-seuraajaa. Häntä tituleerattiin MM-kisojen seksikkäimpänä pelaajana.

Gislason kertoo islantilaislehti Visirille saaneensa MM-kisojen aikana ja sen jälkeen naisilta varsin outoja ehdotuksia.

– Pelin jälkeen otin puhelimeni katsoakseni viestejä ja siellä oli kaikenlaisia pyyntöjä, mukaan lukien voisinko lahjoittaa spermani yhdelle henkilölle, Gislason kertoo.

32-vuotias Gislason on päättänyt lopettaa uransa jalkapalloilijana ja keskittyä uusiin aluevaltauksiin. Hän pelasi urallaan muun muassa Tanskan suurseura FC Kööpenhaminassa sekä Saksassa 2. Bundesliigassa Nürnbergissä ja Sandhausenissa. Hän omistaa ginimerkin ja ottanut askeleita myös muodin puolella. Seuraavaksi hän havittelee näyttelijän uraa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta