Belgialaispyöräilijä Tara Gins on kertonut kuinka työpaikka meni alta, kun hänen nakukuvansa paljastuivat uudelle työnantajalle.

30-vuotias entinen ammattilaispyöräilijä oli sopinut siirtymisestä pyöräilyn ammattilaistalliin johtajarooliin, mutta kun hänen Playboylle ja yläosattomaan kalenteriin ottamansa kuvat paljastuivat tallille, ei häntä palkattu. Talli piti Ginsiä sen jälkeen sopimattomana ihmisenä työhön.

– Minulla oli suullinen sopimus liittyä talliin. Odotin sitä todella. Se on se mitä tykkään tehdä. Haluan oppia ja olla mukana huoltoautossa. Mutta nyt joku näköjään teki ongelman kirjassa olevasta kuvasta, Gins kertoi cyclingnews-sivuston haastattelussa.

Hän kuitenkin korostaa, ettei ole enää katkera asiasta.

– En halua työskennellä ihmisten kanssa, jotka eivät näe kyvykkyyttäni ja vain kävelevät lauman mukana. Pyöräilyssä ajatellaan vielä liikaa laatikon sisällä. Se on sääli, Gins totesi.

Gins pyöräily ammatikseen 2016-18, jonka jälkeen hän poseerasi Playboyssa sekä yläosattomassa kalenterissa. Gins pitää tallin toimintaa kaksinaamaisena kertoessaan joutuneensa useasti seksuaalisen häirinnän kohteeksi ollessaan pyöräilijä.

– Kerran mekaanikko hiipi treenien jälkeen suihkuun kanssani. Kerran työntekijä suuteli minua ja minun piti työntää hänet pois. Kerran tallipäällikkö käveli sisään kesken hierontani ja kertoi kuinka kiimaiselta näytän, Gins kertoi paljastamatta kuitenkaan nimiä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

Nyt heiluu peppu! Julianne Houghin pyöräilyvideo on kuumaa katsottavaa – ”Seuraisin tuota yötä päivää”

10 vinkkiä turvalliseen talvipyöräilyyn