Jokerit pelasi eilen illalla historiallisen ensimmäisen KHL-ottelunsa. Kotiottelussa kohdattiin Dinamo Minsk.
Avauserässä Jokerit hallitsi varsinkin tasaviisikoilla ja Niklas Hagman merkitsi itsensä historiankirjoihin Jokerien KHL-historian ensimmäisellä maalilla. Kovassa vedossa ollut Minskin Jonathan Cheechoo kuitenkin tasoitti pelin nopeasti ja erätauolle mentiin lukemissa 1-1.
Jokerit hallitsi peliä myös toisessa erässä. Puolustaja Ryan Gunderson vei Jokerit 2-1 johtoon, mutta Minsk tasoitti jälleen, kuittaajana Charles Linglet, Cheechoon esityöstä.
Kolmannessa erässä nähtiin maaleja ilotulitustyyliin. Cheechoo teki toisen maalinsa ja 2 minuuttia myöhemmin Petr Koukal tasoitti. Alle minuutti tasoituksesta Cheechoo vei Minskin jälleen johtoon ja viimeisteli hattutemppunsa. Steve Moses tasoitti pelin vajaa 9 minuuttia ennen peliajan päättymistä. Tiukka peli eteni jatkoajalle.
Jatkoaika koitui Jokerien turmioksi, kun Minskin Matt Ellison vetäisi kaukolaukaisun, joka sujahti Henrik Karlssonin ohi. Pelin jälkeen asiantuntijat arvostelivat Karlssonin suoritusta KHL-avauksessa.
Jokerit voitti laukaisutilaston 40-24. Ottelun paras pelaaja oli luonnollisesti Dinamo Minskin Jonathan Cheechoo, joka takoi tehopisteet 3+2.
Jokerit kohtaavat lauantaina Hartwall Areenassa Lokomotiv Jaroslavlin.