Kannabis kannattaa paremmin kuin nyrkkeily – Mike Tyson tienaa omaisuuksia huumefarmillaan

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson tienasi miljoonia urallaan. Sen jälkeen rahaa virtasi taskuun mukavasti myös elokuva- ja puhujarooleista, mutta nyt Tyson tahkoaa rahaa ihan eri mittakaavassa – kannabiksella.

Tyson on myynyt kannabistuotteita tuotemerkkinsä Tyson Holistic alla vuodesta 2016 lähtien. Hänen arvioidut kuukausiansionsa ovat 600 000 euron luokkaa ja suunnitelmat ovat suuret. ”Rauta-Mike” rakentaa parhaillaan hampputeemaista lomakeskusta, johon kohoaa huippuhotellin ja ”luksustelttojen” ohella myös ”yliopisto”, jonka tarkoitus on tarjota kiinnostuneille opetusta kannabiksen kasvatuksessa.

Itse melkoisessa kokaiinikoukussa ollut Tyson siirtyi sittemmin marihuanan käyttäjäksi, koska koki tämän rauhoittavan itseään. Marihuana on Kaliforniassa laillista ja hyvät kokemukset johtivat lopulta yhteistyöhön liikemies Rob Hickmanin kanssa.

– Se [marihuana] muutti hänen elämänsä. Hän on täydellinen ihminen, Hickman kertoi CQ-lehdelle.

Tysonin itsensä mukaan päätös omasta liiketoiminnasta oli ilmeinen omien kokemustensa perusteella. Hän uskoo myös kannabiksen sisältämän CBD:n olevan tärkeä väline taistelussa kovempia huumeita vastaan.

– Olen nyrkkeillyt yli 20 vuotta ja kehoni on saanut paljon iskuja ja kolhuja. Olen läpikäynyt kaksi leikkausta ja käytin marihuanaa rauhoittaakseni hermojani, ja sen vei kivut pois…

– Ennen sitä minulle annettiin opiaatteja ja ne sekoittivat minut täysin, Tyson muistelee Cannabis Tech Todayssa.

600 000 euroa kuukaudessa ei kuitenkaan ole ihan koko totuus, sillä Tyson myönsi taannoin ns. syövänsä kuormasta ja polttelevansa itse omasta tuotannostaan hulppeat 50 000 euron arvosta kuukaudessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.