KHL-avaus jo lähes loppuunmyyty

Jokerit aloittaa historiallisen KHL-kautensa torstaina runkosarjan avausottelulla, jossa vastassa on Dinamo Minsk. Ottelu on jo lähes loppuunmyyty.
Harjoituskaudella seitsemän ottelua yhdeksästä voittanut Jokerit pääsee tositoimiin tällä viikolla. Runkosarja alkaa kolmella kotiottelulla, joista Dinamo Minskiä vastaan pelataan torstaina, Lokomotiv Jaroslavlia vastaan lauantaina ja HK Sotshia vastaan maanantaina.
Dinamo-otteluun lippuja on jäljellä alle tuhat, joten enää vain nopeimmat ehtivät historialliseen otteluun. Lauantain herkkupalaan viime kauden KHL:n välieräjoukkue Lokomotivia vastaan sen sijaan on enemmän vapaita paikkoja. Samoin maanantain kamppailuun toista KHL-tulokasta HK Sotshia vastaan.
– KHL-innostus on jo korkealla. Urheilun superviikko alkoi Susijengi-hurmoksella ja jatkuu Jokereiden historiallisten otteluiden merkeissä, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.
– Jokerileirissä tunnelma on kihisevän innostunut. Nyt pääsemme vihdoin aloittamaan tosipelit, joihin joukkue ja koko seura ovat valmistautuneet valtavalla energialla. Fiilis ennen torstaina on kuin lapsella ennen joulua, Kohonen tunnelmoi.
Uuden sarjan ja uudistuneen joukkueen lisäksi Jokerit on panostanut myös ottelutapahtumaan entistä enemmän. Ottelua edeltävän show’n on suunnitellut Mikki Kunttu, jonka kädenjälki on näkynyt vahvasti muun muassa Helsingin 2007 ja Malmön 2013 Euroviisuissa. Myös ammattitanssijoista koostuva uusi Jokerit Dance Team tekee debyyttinsä torstain ottelussa.
Jokerit pelaa runkosarjassa 30 kotiottelua. Tällä hetkellä myynnissä ovat pääsyliput syyskuun kotipeleihin, joita on kaikkiaan seitsemän kappaletta.