MTV Katsomossa nähdään marraskuun aikana kolme kovatasoista nyrkkeilyiltaa. Tänään lauantaina 14.11. päätähtenä on Robert Helenius, 21.11. Eva Wahlström sekä Edis Tatli ja 28.11. raskaan sarjan titteliottelussa Vladimir Klitshko. MTV Katsomo näyttää kaikki kolme Boxing Nightia yksinoikeudella.
Boxing Night -tapahtumat marraskuussa MTV Katsomossa:


Kovatasoisia tapahtumia – suomalaiset valmistautuvat titteliotteluihinsa

14.11. Lauantai
Tallinnassa otteleva Robert Helenius saa vastaansa Saksan lipun alla nyrkkeilevän Timur Musafarovin. Ottelu on tärkeä osa Heleniuksen valmistautumista joulukuun 19. päivän EM-tittelikamppailuun saksalaista Erkan Teperiä vastaan.
Lauantain Boxing Night -lähetys alkaa klo 20.50 ja Heleniuksen vuoro on alustavasti noin klo 23.20.
Illan selostaa Markus Lammi.
21.11. Lauantai
Helsingin Kisahallissa seurataan suomalaisten valmistautumista omiin titteliotteluihinsa. WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström kohtaa titteliotteluun valmistavassa kamppailussa unkarilaisen Gina Chamien.
Edis Tatlilla on edessä EM-tittelinsä puolustus ja hän valmistautuu siihen ottelemalla Helsingissä georgialaista Ramaz Bebnadzea vastaan.
Helsingin Kisahallin ilta alkaa klo 19.00 ja päättyy n. klo 23.00. Tatlin ottelu on illan viimeinen.
Selostajana Jani Rajalin ja kommentaattorina Amin Asikainen.
28.11. Lauantai
Marraskuun huipentaa yksi aikakautensa ylivoimaisimmista urheilijoista, Vladimir Klitshko. Hän on WBA-, WBO-, IBF- ja IBO-nyrkkeilyliittojen mestari ja puolustaa nyt vöitänsä englantilaista Tyson Furya vastaan.
Raskaan sarjan MM-ottelu on illan ohjelmistossa n. klo 00.00 alkaen ja koko ilta käynnistyy klo 22.00.
Selostajana Jani Rajalin ja kommentaattorina Risto Meronen.
(Huom! Muutokset aikatauluihin mahdollisia.)
Kaikki illat yksinoikeudella MTV Katsomossa
Marraskuun Boxing Night -tapahtumat sisältyvät Katsomon Total Sport -kuukausitilaukseen (24,95€/kk). Iltojen katseluoikeudet voi hankkia myös yksitellen hintaan:

  • 19,95€ / ilta

Lisätietoa MTV Katsomon hinnoista täältä.