all-in-fight-night
Huomisen ammattinyrkkeilyn kaikkien aikojen ALL IN Fight Night -illan pääotteluiden ulkomaalaisvastustajat kertoivat näkemyksiään medialle keskiviikkona Helsingissä.
Eva Wahlström saa ehkäpä uransa tähän mennessä kovimman vastuksen argentiinalaisesta Anahi Esther Sanchezista, joka himoitsee Wahlströmin WBC-vyötä.
Sanchez:
– Olen rauhallinen ja luottavainen, että vien vyön mukanani. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin, enkä malta odottaa kolmannen tittelini saavuttamista. En ole oikeastaan keskittynyt vastustajaan vaan treenaamiseen. Valmentaja on näyttänyt vain yhden Evan aiemman ottelun. Hän on kertonut mitä minun pitää tehdä harjoituksissa voittaakseni täällä.
Edis Tatlin haastava italialainen Manuel Lancia on otellut tänä vuonna vain kerran. Hän havittelee Tatlilta Euroopan mestaruutta (EBU) mutta ei halunnut ottaa kantaa suomalaisen mahdollisiin heikkouksiin.
Lancia:
– Tämä on minulle erittäin tärkeä ottelu. Olemme keskittyneet ja tehneet kovasti töitä sen eteen. Puhutaan [Ediksen heikkouksista] sitten ottelun jälkeen. Hän on erittäin tekninen ja hyvä nyrkkeilijä. Uskon, että tästä on tulossa enemmän psyykkinen kuin taktinen matsi, Lancia vihjasi.

Gonzalo Omar Basile on Robert Heleniuksen seuraava este matkalla kohti MM-ottelua. Läpeensä tatuoitu argentiinalainen ei aio olla Suomessa pelkkä turisti.
Basile:
– Nyrkkeilyssä pitää edetä askel kerrallaan, ja aika näyttää mitä tämän ottelun jälkeen tapahtuu. Haluan voittaa täällä ja palata juhlimaan joulua perheeni kanssa voittajana. Helenius on erittäin hyvä ja vahva nyrkkeilijä, mutta hän on kuitenkin ihminen, joten hänelläkin on heikkoutensa. Argentiinassakin on vahvoja taistelijoita. Olen kohdannut monia erilaisia nyrkkeilijöitä, joten en todellakaan ole tullut tänne asti pelkäämään vaan hoitamaan homman.
Mariano Hilario yrittää puolustaa EU-titteliään Niklas Räsästä vastaan. Espanjassa majaileva Hilario ei ehtinyt paikalle lehdistötilaisuuteen, koska tiistain lento oli peruttu huonon sään vuoksi. Hilario lähetti terveisensä tiedotteen muodossa.
– Aion todellakin voittaa. Ei ole väliä tuleeko se tyrmäyksellä tai pisteillä, pääasia on että palaan vyöni kanssa Madridiin. Aion tehdä sen poikani takia. Suomalaiselle yleisölle haluaisin vinkata, että ei kannata ummistaa silmiä hetkeksikään: Hai voi puraista koska tahansa, The Shark -lempinimeä totteleva Hilario julistaa.
ALL IN Fight Night -nyrkkeilyillassa 17.12. Hartwall Arenan kehään nousevat suomalaisen ammattinyrkkeilyn kirkkaimmat tähdet Edis Tatli, Robert Helenius, Eva Wahlström ja ensimmäiseen titteliotteluunsa valmistautuva Niklas Räsänen. Illan neljässä esiottelussa nähdään suomalaisista debytantti Oskari Metz, Jesse Jouhki, Dimitri Faltin sekä tamperelais-kuubalainen Dayron Lester.
Illan ottelujärjestys osoitteessa www.dominusboxing.com.