Pitkä odotus palkitaan, kun kiekkomaailman kovin turnaus, World Cup, palaa jälleen ruutuihin.
Kaikki World Cup of Hockey 2016:n ottelut ovat katsottavissa Viaplayssa aina esiotteluista viimeiseen finaalipeliin asti. Esiottelut käynnistyvät jo torstaina 8.9. ja varsinainen turnaus pelataan 17.9. – 1.10. välisenä aikana.
Himoittua pokaalia tavoittelee kahdeksan äärimmäisen kovatasoista joukkuetta. Kuka pärjää jäällä parhaiten? Kanada, Yhdysvallat, Venäjä, Ruotsi, Suomi, Tšekki vai Euroopan tai Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue?

Kaikki ottelut selostetaan paikanpäältä Viasatin selostajien Antti Mäkisen ja Tero Kainulaisen toimesta. Toronton selostamossa pelin kulkua kommentoi NHL- ja Leijonakonkari Janne Niinimaa. Kaikkiin Suomen-otteluihin, muihin prime-time -otteluihin, välieriin ja finaaleihin tehdään myös kattavat kotimaiset studiolähetykset, joista ensimmäinen nähdään Suomi-Ruotsi -esiottelun yhteydessä 8.9. Asiantunteva studio tarkkailee turnausta Helsingistä käsin studioisäntä Iiro Harjulan johdolla. Asiantuntijoina studiossa nähdään mm. Ossi Väänänen, Esa Pirnes sekä Niklas Hagman.
Viaplay tarjoaa mahdollisuuden seurata World Cup of Hockey 2016 -turnausta juuri silloin, kun sinä haluat – joko suoraan tai jopa 48 tuntia myöhemmin tietokoneen, älypuhelimen, taulutietokoneen, älytelevision tai pelikonsolin kautta.
Suomi-Ruotsi, 8. syyskuuta klo 20.00

Jo tänään voit virittäytyä World Cupin tunnelmaan, kun Suomi ja Ruotsi pelaavat harjoitusottelun Helsingissä.
World Cupin katsominen edellyttää Viaplayn urheilupaketin tilauksen. Viaplayssa ei ole sitoutumis- tai irtisanomisaikaa, joten päätät itse miten kauan urheilupaketti on voimassa.
Kuva: Viaplay