Cristiano Ronaldo on totuttu näkemään otsikoissa ja kuvissa muutenkin kuin vain jalkapalloon liittyen. Etenkin nyt sarjojen ollessa tauolla otsikot ovat keskittyneet muuhun kuin urheilulliseen puoleen.

Ronaldo on parhaillaan kotisaarellaan Madeiralla, jonne hän kiiruhti sairaskohtauksen saaneen äitinsä tueksi. Torinolaisseura Juventuksessa pelaavan Ronaldon lähtö oli sovittu seuran kanssa, mutta julkisuuteen leviävät kuvat ”äitiään hoitavasta” tähtipelaajasta eivät miellytä ainakaan 75-vuotiasta Juventuksen ex-puheenjohtaja Giovanni Cobolli Gigliä.

Gigli lausui mielipiteensä säästelemättä Radio Punto Nuovon haastattelussa.

– Juventuksessa kaikki meni hankalaksi, kun Cristiano Ronaldo lähti. Hän sanoi menevänsä Portugaliin äitinsä takia. Mutta nyt hänet näkee vain uima-altaalta otetuissa kuvissa!

Asiaa ei Giglin mukaan lainkaan helpota se, että Ronaldon vanavedessä Torinosta lähti useampi muukin joukkueen ulkomaalaispelaaja kotiseuduilleen.

– Kun tämä poikkeus sallittiin, koko tilanne lähti käsistä ja muutkin pelaajat halusivat lähteä. Ei sen niin olisi pitänyt mennä. Kaikki olisi pitänyt panna karanteeniin!